Hvordan at vide, du har en multipel sklerose Episode

04/11/2010 by admin

Når du først opleve et tilbagefald/remission episode af multipel sklerose, er du ikke helt sikker på hvad det er. Du tror på dig selv, hvad der sker med mig? Jeg føler mig træt, svimmel og det er svært at se noget.

Fordi du tager din daglige injektioner, denne svimmelhed eller tab af synet bør ikke være tilfældet. Men det er.

Så hvad gør du om det?

Instruktioner

At have et tilbagefald/Remission multipel sklerose Episode

• Hvis du føler dig svimmel, at miste dit syn eller har kronisk træthed, ringe til din neuorologist. Disse er tegn du har et tilbagefald og din neurolog skal vide, hvad der sker. Det kan tage en dag at få et opkald tilbage fra din neurolog. Når du får et opkald, skal du fortælle hende om tilbagefald. Lad hende vide, pludselig, en svimmelhed kom over jer og det var vanskeligt at gøre noget.

• Hvis andre symptomer har fundet sted, lad din neurolog ved lige så godt. Hvis du mister nogle syne, er det i din bedste interesse at blive hjemme. Du må ikke forsøge at køre. Hvis du har familie eller venner i nærheden, bede dem om at køre dig hvor du skal hen.

• Have et tilbagefald er ikke noget, du forventer at have. Et tilbagefald bør ikke være tilfældet, hvis du tager din daglige injektioner eller medicin. Fordi vores hjerner er så komplekse, kan hvad der sker med myelinskeden være uforståeligt for ikke-fagfolk. Ride tilbagefald. Din neurolog kan give dig mulighed for at tage tre steroid injektioner. Jeg afslog denne måde at stoppe svimmelhed og i stedet besluttet at drikke mere Risotriene og MonaVie. Siden jeg begyndte at drikke disse to produkter, svimmelhed er aftaget, og jeg er i stand til at fungere normalt, og først og fremmest drevet igen. Når du mister evnen til at køre, stopper din hele verden.

Tips & advarsler

  • Det er tilrådeligt, at du ikke kører som dette kunne sætte dig, din familie og andre drivere i fare.
  • Kalde din neurolog, så snart du føler dig svimmel.
  • Risotriene og MonaVie kan ikke arbejde for din særlige multipel sklerose tilstand. Det er klogt at fortælle din neurolog om disse produkter, før du tager dem. Produkter som disse kan eller ikke kan arbejde på dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com