Hvordan man forebygger forkølelse hos spædbørn

04/11/2010 by admin

Hvordan man forebygger forkølelse hos spædbørn

Babyer er meget modtagelige for forkølelse. American Academy of Pediatrics sagde, at babyer fange ca 8-10 forkølelse inden for de første 2 år af livet. Der er måder, hvorpå du kan sænke dit barns chancer for at fange en forkølelse.

Instruktioner

• Holde din baby fra nogen mennesker, der kan være syg. Babyer immunforsvar fungerer ikke fuldt ud, indtil de er ældre. Vanskeligheder vil opstå, hvis du har ældre børn, der går i børnehave, fordi de kan afhente forkølelse fra andre børn og give dem til baby. Sørg for at dine ældre børn vaske deres hænder, så snart de kommer hjem. Forklar også, at de ikke bør røre barnets ansigt. Hvis dine venner har syge børn, bede dem om ikke at bringe deres børn til dit hus, indtil de er forbi den smitsomme fase, som er ca. en uge.

• Feed dit barn bryst mælk hvis det er muligt. Infektion-kæmper antistoffer findes i modermælk. Den første modermælk du producere har colostrum, der hjælpe med at opbygge immunsystemet, så din baby får færre forkølelse. En undersøgelse i British Medical Journal siger, at mælk med lactobacillus mindsker sats og sværhedsgraden af luftvejsinfektioner hos børn så unge som 1 år gammel. Dette kan være fordi lactobacillus kan øge antallet af cirkulerende immunceller og øge kroppens antistofrespons.

• Rygestop, og tillade ikke nogen at ryge i nærheden af din baby. Babyer lungerne kan svække hvis de indånder i for meget cigaretrøg. Kvinder, der ryger under graviditeten kan forårsage deres børn til at udvikle respiratoriske problemer og øge risikoen for at deres udvikle et overdrevet antal forkølelse efter de er født. For et barn med svækket lunger, kan en kold føre til noget mere alvorlige såsom bronkitis eller pneumoni. Også, cigaretrøg kan forårsage forkølelse og øreinfektioner hos spædbørn til at vare længere.

• Give en sund kost for at øge dit barns immunsystem og reducere hans chancer for at få en kold. Klinisk diætist Lauren Graf erklærede, at fodring babyer og småbørn masser af frugt og grøntsager vil styrke deres immunforsvar, som de er høje i C-vitamin og antioxidanter. Sørg også for, din baby får nok søvn. Babyer har brug at sove igennem alle søvn cykler til fordel for deres sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com