Virkningerne af sukker på huden & aldring

12/09/2013 by admin

Unge, krølfri, glat udseende hud er noget, som et betydeligt antal mennesker ønsker at have og fortsat ønsker at have som de bliver ældre. Hvad mange ikke ved er præcis hvordan de fødevarer, de spiser påvirke deres hud. For mennesker, der spiser en stor mængde af sukker på en regelmæssig basis, kan effekten deres kost kan have på dem. en løbet af en levetid ikke være dem, de nyder.

Kendsgerning

En kost med højt sukkerholdige fødevarer kan efterlade huden, kedelig og rynket og kan forårsage huden mister elasticitet over tid.

Ekspert indsigt

Gennem processen med glykering tillægger sukker i en persons blodbanen proteiner til at danne avanceret glykering slutprodukter eller aldre.

Betydning

Da mængden af sukker i en persons kost vokser, så gør mængden af alder i deres blodbanen, skadelige proteiner i nærheden.

Forebyggelse

Begrænsende sukkerindtag, at tage vitaminer og kosttilskud og bruge over-the-counter elementer såsom solcreme og rynke creme er ting de fleste mennesker har brug for at gøre for at undgå ser gamle, før de er klar.

Løsning

Vitamin B1 og B6 samt kosttilskud som fiskeolie og fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer som laks, makrel og sardiner gøre underværker for at styrke huden og for tidlig ældning, der kommer fra en kost med højt sukker kan bestemt undgås.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com