Vægttab Workout rutiner

09/20/2016 by admin

Vægttab workout rutiner har vist sig at hjælpe med at bekæmpe fedmeepidemien, der er eksploderet i USA i de seneste årtier. Vægtløftning rutiner høj grad gavne kroppen og hjælper med at holde det fungere på optimale niveauer.

Forbedrer knogler styrke

Som vi alder, begynder vores knoglerne at svække. Vægtbærende øvelser hjælpe med at holde vores stærke knogler ved at øge den fysiske stress placeret dem, fremme af nye knogledannelse. Vægttræning kan generere ny knogle, når det er nødvendigt i et fænomen kaldet knogle remodellering. Personer med osteoporose gavn stor af vægtbærende øvelser.

Vægtløftning og Depression

Vægtløftning er blevet sagt at have en indvirkning på depression. En undersøgelse offentliggjort i "Journal of Consulting og kliniske Psychology" rapporterede, at motion ikke skal omfatte hjerte-kar-træning for at reducere depression. Supplere din medicinske regime med en vægtløftning rutine at yderligere reducere eller begrænse din depression.

Forslag til træning

Tage 20 til 30 minutter ud af din dag til at gøre en modificeret vægtløftning rutine i dit hjem for at forbedre din sundhed og velvære. Gøre biceps krøller med en 2-liters flaske. Lean mod en mur med hænderne spredt skulder længde fra hinanden for en modificeret push-up. Gøre modificerede squats ved hjælp af en 5-gallon spand fyldt med snavs eller grus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com