Kan de selvstændige har HSA & forsikringspræmie fradrag?

05/20/2010 by admin

Kan de selvstændige har HSA & forsikringspræmie fradrag?

Selvstændige har nogle skattefordele, som dem, der arbejder for andre ikke. En af disse er evnen til at fratrække udgifterne til sygesikring, hvis du opfylder de kriterier, der er stavet af Internal Revenue Service. Når du opfylder standarderne, er du i stand til at fratrække mængden af din sundhed forsikringspræmier for dig og dine pårørende, uanset hvilken type af sygesikring du vælger.

Berettiget til at fradrage sundhed forsikringspræmier

Instruktioner for IRS Form 1040 lå de kriterier, der er nødvendige for at fratrække din sundhed forsikringspræmier. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, men din ægtefælle arbejder for en arbejdsgiver, hvorigennem du er berettiget til gruppe sygeforsikringsydelser, vil din sundhed forsikringspræmier ikke være fradragsberettigede. Hvis du har nogen spørgsmål om, hvorvidt din sundhed forsikringspræmier er fradragsberettigede, konsultere en revisor, der har specialiseret sig i at arbejde med de selvstændige.

Health Savings Accounts

Sundhed bankbog eller HSAs, er opsparingskonti, der er tilladt, når du vælger en kvalificeret high-fradragsberettigede sygeforsikring plan. Kvalificerende high-fradragsberettigede planer opfylder kriterier fastsat af Internal Revenue Service. Hvert år, etablerer de de tilladte fradragsberettigede område for kvalificerende planer, samt mængden af penge, der kan være bidrog til en HSA på grundlag af fradragsberettigede. Midler i en HSA, der bruges til kvalificerende lægeudgifter trækkes skattefri og kan bære over fra år til år.

Sygeforsikring Plan udvalg

Hvis du er selvstændig og vælge en kvalificerende high-fradragsberettigede sygeforsikring plan for dig og dine pårørende, kan så du fratrække både sundhed forsikringspræmier og beløbet bidraget til din HSA. De fleste HSA-kvalificeret planer skal du betale det meste af din medicinske omkostninger up-front indtil beløb, selvrisikoen er opfyldt. Nogle bemærkelsesværdige undtagelser til dette er forebyggende pleje og barndom vaccinationer. IRS offentliggørelse 969 detaljer de tjenester, der kan betales af forsikringsselskabet, før beløb, selvrisikoen er opfyldt; dog vil din forsikringspolice liste de specifikke tjenester, der er omfattet i den plan, du vælger.

Overvejelser

Hvis du er ved godt helbred og har få lægeudgifter, kan du overveje at købe en sygesikring politik med en højere selvrisiko til at holde din premium omkostningerne. Da midler i din HSA kan rulle over fra det ene år til næste, du kan fortsætte med at sætte penge ind på din HSA til dækning af en højere selvrisiko, hvis behovet opstår. Ligesom en IRA, kan du bidrage til en HSA indtil den føderale indkomstskat filing deadline, eller den dato, du indsender din selvangivelse, (hvis den er tidligere) og anvende det til det forudgående år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com