Hvad vitaminer er nødvendige for kvinder efter 30?

05/10/2010 by admin

Hvad vitaminer er nødvendige for kvinder efter 30?

Vitaminer kvinder kræver efter alder 30 hjælper kroppen håndtere en bred vifte af behov, som reproduktion, knoglestyrke og hjertesundhed. Selv om fødevarer er den bedste kilde til vitaminer, kan supplere med et multivitamin forsikre en kvinde over 30, hun modtager præcis hvad sin krop behov. Vitaminer, der giver de rigtige mængder af folinsyre (B9), D-vitamin og antioxidant vitaminer (A, E og C) er vigtige tilføjelser.

Folinsyre

Folinsyre, også kaldet folat eller B9, spiller en rolle i at forebygge fosterskader. Fosteret kræver folinsyre i sin tidligste stadier af udvikling, før en kvinde selv ved hun er gravid, i mange tilfælde.

Derfor tager 400 til 800 mcg af folinsyre dagligt (anbefalet af den nationale Women's Health Information Center) er nødvendige for enhver kvinde, der kan blive gravide. Folinsyre er fundet i små mængder i grønne grøntsager, bønner, fuldkorn og citrusfrugter og er ofte føjet til andre fødevarer for at sikre, at den amerikanske befolkning indtager nok til at bevare sundhed.

Antioxidant vitaminer

Antioxidant vitaminer kæmpe oxidering eller aldring af kroppen. Antioxidant vitaminer A, E og C hjælpe kvinder over 30 styrke deres hjerte-kar-sundhed, holde øjnene sund og støtte immunforsvaret. C-vitamin sænker blodtrykket og flytter fedtsyrer (gode fedtstoffer som dem der findes i fede fisk) til hjertet muskler til at levere energi i kroppen. E-vitamin er nødvendig for at forhindre dannelsen af blodpropper, en årsag til hjerteanfald. A-vitamin aids i knoglevækst, vision, og at holde immunforsvaret sundt. Kombineret, bekæmpe disse antioxidanter frie radikaler i kroppen til at undgå ældningstegn. Gravide kvinder eller kvinder med leverskader bør altid konsultere en læge før du supplere med vitamin A.

D-vitamin

Vitamin D bidrager til at styrke knogler og sænke risikoen for osteoporose, fordi det hjælper kroppen med at optage kalk. D-vitamin kan absorberes af kroppen, når den udsættes for sollys i 15 til 20 minutter i en 24-timers periode. D-vitamin kan indtages ved at spise æggeblommer eller leveren eller befæstede konsummælk. Den anbefalede daglige tilførsel for D-vitamin for kvinder i alderen 30 og 50 er 200 IU. Ældre kvinder eller dem identificeret med hurtige knogletæthed tab vil kræve mere, men beslutter, hvor meget mere bør forekomme under ledelse af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com