Hvad er tegn på arbejdskraft?

05/15/2010 by admin

Efter at være gravid i 9 måneder, er spørgsmålet om, hvornår arbejdskraft vil begynde på forkant med den mor-til-være sind. Mens der ikke er nogen surefire måde at forudsige præcis når arbejdskraft begynder, der er nogle tegn på, at labor er begyndt at bør enhver gravid kvinde være opmærksomme på. Hvis nogen af disse tegn på arbejdskraft begynder før de 38th uge af graviditeten, er øjeblikkelig lægehjælp påkrævet, da dette betragtes præmature arbejdskraft.

Sammentrækninger

Ifølge Mayo Clinic er sammentrækninger, der ofte er de mest synlige tegn på arbejdskraft, muskelsammentrækninger af livmoderen, vil blive stærkere, længere og konsekvent tættere sammen. Tidligere i graviditeten, kvinder oplever praksis sammentrækninger, kaldet plukveer, men disse er mildere og kortere og kan stoppe med en ændring i dit aktivitetsniveau.

Vand bryder

Nogle kvinder vil opleve bristet membraner---deres vand breaking---før alle andre tegn, arbejdskraft, eller de vil opleve bristet membraner sammenholdt med andre tegn på arbejdskraft, mens det er også muligt at membraner skal være bristede af lægen. Men de amerikanske graviditet Association stater, at kun 1 ud af 10 kvinder vil opleve en ekstrem og pludselig gush af væske, der ses ofte i film og på tv viser.

Vejrtrækning lettere

Som barnet ned i fødselskanalen, som kaldes lettelse, bliver vejrtrækning lettere; dog vil du også nødt til at tisse oftere. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan dette forekomme et par uger til et par timer før arbejdskraft begynder og signaler arbejdskraft, når det er bemærket i forbindelse med en eller flere af de andre tegn på arbejdskraft.

Cervikal ændringer

Ifølge Cleveland Clinic, bliver livmoderhalsen tynde ud og få kortere, som kaldes effacement, under fødslen. Det vil også strække og åbne, der hedder dilatation.

Blodig udledning

Når din livmoderhals begynder at udviske og spile, Slim plug, som har forseglet din livmoderhals da din graviditet begyndte, vil løsne. Dette resulterer i en blod farvet decharge---undertiden blodet er en mørk brun og andre gange de slimhinderne er pink stribet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com