Hvad er det, der vækker dig med en følelse af, at du ikke kan trække vejret?

02/22/2010 by admin

Hvad er det, der vækker dig med en følelse af, at du ikke kan trække vejret?

Der er mange faktorer, der kan påvirke vejrtrækning og skabe åndenød. Stress og angst kan være ansvarlig for overfladisk vejrtrækning; karsygdomme, luftvejssygdomme forhindringer og lungesygdom er også et par almindelige årsager. Vågne op med åndenød eller ikke er i stand til at tage en fuld ånde er værd at betale opmærksomhed til. Et besøg til lægen og et par enkle, medicinske tests vil bidrage til at identificere potentielle problemer og finde den passende behandling.

Tal med din læge

Skriv ned præcis, hvad der sker næste gang du vågner op med åndenød eller hvis du bare ikke kan ånde. Bemærk det tidspunkt det skete og symptomerne og eventuelle andre følelser du havde som smerter overalt i kroppen, især i brystet, eller nogen mærkelige fornemmelser. Det er nemt at glemme detaljer som dette senere på dagen, medmindre du skriver dem. Gør et punkt at nævne om tilstanden har fået dårligere over tid eller hvis det har forbedret.

Lave en aftale for at se din læge. Det er vigtigt at tage dine noter sammen med dig, så du kan give lægen en nøjagtig redegørelse for de symptomer, du har oplevet med vejrtrækning problem. Dette vil hjælpe ham med at diagnosticere årsagen og træffe beslutning om en hurtigere behandling. Hvis du har være spørgsmål ikke bange for at spørge, selv hvis du tror, de kan være fjollet.

Hvad årsag til problemet

Forvente at blive givet et par tests for at fastslå årsagen til dit problem. Disse procedurer kan teste dine lunger til Sørg for at du ikke har lunge sygdom, næse, mund eller hals forhindringer, angst eller allergi over for støv, mug, skæl eller pollen. Din læge kan endda teste dit hjerte at gøre sikker på, du ikke har hjertesygdom eller lidelser.

Paroxysmal natlig dyspnø er en sygdom i lungerne eller hjertet, der kan forårsage vågne op forpustet eller midlertidigt ude af stand til at trække vejret. Nasal overbelastning kan gøre det vanskeligt at trække vejret, som når du har en forkølelse eller influenza.

Hjælpe dig selv

Fedme er også en stor bidragyder til vejrtrækningsproblemer. Hvis du er overvægtig overveje at gå på et vægttab program. Det er vigtigt at få tid til at slappe af i et roligt sted på daglig basis. Stress er en væsentlig kilde til mange sundhedsproblemer. Det er værd at overveje en god øvelsesprogram og få frisk luft på en regelmæssig basis, hvis det er muligt, for optimal sundhed.

Diagnose og behandlinger

Der er et par mulige årsager til at vågne op ikke er i stand til at trække vejret. Betingelsen kan være mild eller alvorlig. Under alle omstændigheder, det er nok noget relateret til lungerne, hjerte eller luft passager, der skaber problemet. Det eneste du virkelig kan gøre er, prøv at slappe af og vente på en diagnose. Der er medicin og procedurer i stand til at behandle respiratoriske problemer meget effektivt og ofte permanent.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com