Fod bad afgiftning

10/07/2016 by admin

Fod bad afgiftning

En måde at afgifte kroppen er at suge dine fødder i et fodbad, som hjælper med at trække urenheder ud af dit system gennem sålerne på dine fødder. Kroppen frigiver toksiner, metaller og andet affald, der har bygget i kroppen i årevis forlader dit sind klarere, og din krop energi og bedre sundhed.

Zoneterapeuter hævder, at foden bad afgiftning giver mulighed for udvisning og exit af giftigt affald. Dette er en af mange behandlinger de bruger til at skabe den helbredende proces for en række lidelser, herunder infektion, nyresygdom, giftige leveren og luftvejsproblemer.

Metoder til fods bad afgiftning

En metode til afgiftning er med en ionator. Dette frigiver ioner der løsne toksiner og trække dem fra kroppen gennem fødderne.

En anden type af afgiftende fodbad sker med urter og mineraler. Tilføjelse Epsom salt, pebermynte eller passion blomst til en balje varmt vand til en lang fod sættetid kan hjælp trække toksiner fra systemet, lindre spændinger og støtte i afslapning.

Hvad de kan forvente

Som toksiner forlade kroppen, bliver vandet overskyet og undertiden grålig eller brunlig i farven. Hver gang du afgifte med denne metode, vil du bemærke mindre restkoncentrationer i vand, hvilket betyder, at din krop er ved at blive renset, gør det muligt at fungere på sit højeste niveau.

Kontrovers

Som med alle naturlige helbredende metoder, har foot badekar afgiftning sine kritikere. Nogle skeptikere mener at det overskyet, misfarvet vand i foden bad resultater fra ionisering proces hvis mineraler i vandet. Andre hævder, at det yderste lag af huden på foden kommer i kontakt med foden badevandet og er bortvist i vandet, giver det en skumle udseende.

Er det sikkert?

Selv kritikere er enige om, at en hyppig fodbad er sikkert og kan lindre trætte, ømme fødder---at skabe en bedre generel følelse. Ionisering og brug af urter øge effektiviteten af dette afslappende praksis.

Omkostninger

Ionisk fod badekar forsyninger kan koste overalt fra $100 til næsten $1.000, som omfatter kombinationen af maskine og bad og uanset mineraler du vælger.

Mineraler og naturlægemidler fod bad materialer køre meget lavere---fra så lidt som $10 til så meget som du er villig til at bruge. Leverancerne omfatter en balje dybt nok til at oversvømme fødderne i vand, der er ankel-høj, urter og mineraler af dit valg. Disse kan købes i helsekost butikker og apoteker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com