Er Vicks VapoRub sikker til brug under graviditet?

10/05/2016 by admin

Vicks VapoRub er en lokalbehandling, der arbejder hurtigt for at lindre hoste og muskelsmerter. De aktive ingredienser--menthol, eukalyptusolie og kamfer--reducere smerte og "cool" nasal passager. Mange betragter ingredienser i VapoRub "naturlige aromastoffer," så det er anset for at være sikker til brug under graviditet.

VapoRub drægtighed

Graviditet er en tid, hvor kvinder nøje følge, hvad de forbruger, for at sikre sikkerheden for både sig selv og deres ufødte barn. Informative websites såsom babycenter.com stat, det er helt sikkert at bruge VapoRub under graviditeten. Undersøgelser viser, at de ingredienser fundet i VapoRub kan være skadeligt for små børn, men i øjeblikket er det ikke kendt for at være skadelige under graviditet.

Sikkerhed

Fra 2009, er sikkerhed bekymringer blevet rejst om produkter, der indeholder kamfer, en af de vigtigste aktive ingredienser i VapoRub. Ifølge New York City Department of Health and Mental hygiejne er kamfer produkter giftige og især farligt for små børn. Munden eller spise kamfer kan forårsage krampeanfald. Anvende balsam eller salver i store mængder og føjes til vandet i et værelse luftfugter kan også forårsage børn til at gribe. Andre symptomer på forgiftning omfatter mavepine, kvalme, opkastning, irritabilitet og agitation.

Forskning

En Wake Forest University undersøgelse hævder, at VapoRub kan stimulere slimproduktion og luftvejs inflammation, som kan have alvorlige virkninger på åndedrættet i et spædbarn eller lille barn.

"Ingredienser i Vicks kan være irriterende, forårsage kroppen til at producere mere slim at beskytte luftvejene," sagde Bruce K. Rubin, MD, FCCP, undersøgelsens ledende forfatter fra Department of Pediatrics på Wake Forest University School of Medicine, Winston Salem, NC. "Spædbørn og småbørn har airways, der er meget smallere end hos voksne, så enhver forøgelse af slim eller betændelse kan indsnævre dem mere alvorligt."

Hvorvidt de samme bivirkninger kan forekomme hos gravide kvinder er ukendt.

Effektivitet

VapoRub har været brugt i generationer og er en af de bedst sælgende over-the-counter kolde produkter. Mayo Clinic hedder det, at VapoRub er generelt sikre, når de anvendes som anvist, og at dens aromatiske ingredienser kan hjælpe nogle tilstoppet næse til at føle sig mere åbent ved at producere en cool fornemmelse i næsen.

Konklusion

Da oplysninger er usikre om sikkerheden i VapoRub under graviditet, er den bedste fremgangsmåde at tale med din læge før du bruger den. Følg altid pakke retninger omhyggeligt--ikke indtage; gælde ikke til øjne, næse, mund eller beskadiget hud; Brug ikke hvis du er allergisk over for eucalyptus oil, mentol eller kamfer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com