Sådan får du en Lap Band høring

10/01/2016 by admin

Sådan får du en Lap Band høring

Fedme er et problem, som du kan være disponeret baseret på din families historie. Hvis du ikke har været i stand til at styre din kost for at styre din vægt, er der kirurgiske muligheder, som du måske ønsker at forfølge. Hvis du har en engageret ønske om at tabe sig og føre et sundt liv, kan Lap Band Kirurgi give dig den fordel, at du skal holde vægten og forbedre din sundhed.

Instruktioner

Kontakte en læge for at få en Lap Band høring

• Forskning forskellige vægttab metoder, der findes først. Med kendskab til disse alternativer, vil du kunne sammenligne fordele og ulemper ved hver strategi og ikke er nødt til at spørge din læge til rudimentære oplysninger.

• Planlægge en aftale med din almindelige læge. Læger, der har behandlet dig for en lang periode har været i stand til at observere, hvordan din vægt har svinget gennem årene og har information om din livsstil fra fysiske undersøgelser.

• Finde en læge, der udfører Lap Band surgery i dit område. Din læge kan muligvis henvise dig til en kirurg, der har modtaget positive tilbagemeldinger fra andre patienter. Din kan også søge efter bariatric kirurger gennem det amerikanske samfund af Bariatric kirurgi (Se nedenstående ressourcer).

• Ring til den bariatriske kirurg kontor at planlægge en høring for at diskutere en Lap Band procedure. Du vil også kunne diskutere andre medicinske procedurer på tidspunktet, hvis du er stadig usikker.

• Tale med personer, der har haft Lap Band surgery. Uanset hvor god er din læge, dette er den eneste måde at vide, hvordan Lap Band surgery er tilbøjelige til at gøre du føler dig både fysisk og følelsesmæssigt. Når du har hørt om deres oplevelser, du vil være bedre i stand til at afgøre, om du er klar til at gøre hvad der kræves for Lap Band surgery skal lykkes.

Tips & advarsler

  • Check med dit forsikringsselskab, før du besøger et bariatric surgeon for en høring. Du kan være nødvendigt at få en henvisning fra din almindelige læge.
  • Spørg din læge, forespørge på din lokale hospital, eller indskrive online til at finde et forum eller støtte gruppe for Lap Band patienter. Du får form og ærlig støtte og rådgivning fra folk, der har været igennem denne operation.
  • Hvis du beslutter at fortsætte med Lap Band surgery efter din konsultation, er check med din sygesikringsudbyder for at se hvilken del af kirurgi dækket. Nogle forsikringsselskaber tilbyder fuld dækning, forudsat at du opfylder deres krav.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com