Læring med ADHD

02/27/2010 by admin

Læring med ADHD

Læring kan være en udfordring for et barn med attention deficit hyperactivity disorder eller ADHD. Mens børn med ADHD er generelt lyse, og nogle gange endda begavet, kan de have svært ved at lære i en traditionel skolemiljøet på grund af deres manglende fokus og svært ved at kontrollere deres impulser. Børn med ADHD har brug for ændringer at lykkes i læring.

Bevægelsesfrihed

Børn med ADHD har brug at flytte rundt. Læring med ADHD er meget lettere, når bevægelsen er indarbejdet i læringsprocessen.

Kinæstetisk lektioner

Kinæstetisk lektioner involverer læring med kroppen og ikke bare ved at se eller høre lektionerne. Ved at flytte kroppen under klasse, har børn med ADHD lettere ved at lære en ny lektion.

Kortere lektioner

Børn med ADHD har meget korte opmærksomhed spænder, så de kan fokusere på en lektion i meget lang tid. Læring er nemmere, når erfaringerne er præsenteret i flere korte sessioner snarere end en lang session.

Mindre klasser

Mindre klasser er nyttigt for læring med ADHD. I et mindre klasseværelse har læreren mere tid til at fokusere på barnet og skræddersy lektioner på en måde, så han kan behandle dem.

Montessori klasseværelser

Mange børn med ADHD trives i en Montessori klasseværelse, fordi de har fri bevægelighed og fleksibilitet i hvordan de lærer deres undervisning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com