Hvad gør en diætist?

02/27/2010 by admin

Hvad gør en diætist?

Diætister betragtes som eksperter inden for fødevarer og ernæring. Både enkeltpersoner og virksomheder søger hjælp hos diætister af forskellige årsager. Visse diætister arbejde inden for et bestemt område, som kan tage højde for de offentlige, medicinske eller ledelsesmæssige områder.

Funktion

Tjenester i diætister opfordres til en række formål og situationer. Nogle mennesker kan trække på hjælp fra en diætist til at hjælpe dem til at ændre usunde spisevaner og vægt spørgsmål. Andre kan se for deres hjælp med at skabe måltid planer, der kan forbedre en allerede eksisterende sygdomstilstand eller mangel, at de har. En vigtig del af en diætist arbejde er at informere kunder om de potentielle risici og fordele ved særlige fødevarer og hvordan at eliminere eller indarbejde dem i deres kost kan være gavnligt.Diætister kan også høres for at hjælpe med at planlægge og føre tilsyn med ernæringsmæssige mål for familier, skoler, virksomheder, hospitaler og andre institutioner. De formulere måltid planer, der er baseret på deres klients mål og praktisk anvendelighed. For eksempel, mandat et hospital eller andre sundhedsmæssige baseret facilitet kan trække deres hjælp til at oprette en kostplan, der er omkostninger effektiv og til gavn for deres patienter og opfylder retningslinjer.

Typer

Der er forskellige typer af diætister, der arbejder inden for et bestemt område. For eksempel er der kliniske diætister, ledelsesmæssige diætister, høring af diætister og Fællesskabets diætister. Men deres grundlæggende intentioner er ens: forbedring af ernæringsmæssige viden og indtagelse af mennesker rundt om i verden. Den amerikanske diætetiske Association visninger de største bekymringer og mål, som falder i områderne af mad og fødevaresikkerhed, børns ernæring, health literacy og uddannelse, ernæring forskning og avancement, vægt overvågning og management og kosten rolle i aging. Du kan se yderligere områder i fokus ved at få adgang til hjemmesiden giver adressen nedenfor.

Funktioner

I denne dag og alder er diætister generelt kræves at afholde mindst en bachelorgrad i feltet. De skal også opfylde de relevante licensure og certificering krav, der vedrører der tjenestested. På særlige certifikatkrav kan variere i forskellige steder og en diætist skal udfylde disse fornødenheder for at gyldigt registrere sig. inden for feltet. Den amerikanske diætetiske Association giver en "Registreret diætist" legitimationsoplysninger til enkeltpersoner, som har afsluttet den obligatoriske kurser, praktik og eksamen. Det er en legitimationsoplysning, der skal bevares. Dette betyder, at diætister skal fuldføre mindst 75 godkendte kredit timer hvert femte år. Disse er kendt som efteruddannelse kreditter.

Fordele

Diætister er især nyttigt at en person, som har en tilstand, der medfører kosten restriktioner. En diabetiker kan bruge deres tjenester til at overvåge deres sukker og kalorie indtagelse og oprette en menu plan, der vil hjælpe dem med at opnå optimal sundhed. En person med svær kosten restriktioner muligvis en streng mad plan at sikre, at de får alle næringsstofferne de har brug at bevare deres helbred. En diætist kan også hjælpe dem med at komme op med forskellige opskrifter og mad substitutioner så de ikke føler sig så begrænsede i deres valg.

Ekspert indsigt

Før du benytter sig af en diætist, er det en god idé at lave en liste over dine mål, problemer, spørgsmål og bekymringer. Du vil også være helt ærlig over for dem og gøre dem opmærksomme på de betingelser, allergi eller problemer, som du har mødt tidligere. Kigge efter en diætist, der er kendte og erfarne i at arbejde med mennesker, der har sammenlignelige behov og mål til din egen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com