Naturlige helbredelsesmetoder for Hodgkins lymfom

07/23/2013 by admin

Hodgkins lymfom er en kræft i lymfeknuder væv, som gemmer de fleste af kroppens immunforsvar. Lymfeknuder væv er organiseret i lymfeknuder i forskellige dele af kroppen. Kræft rammer hyppigst unge drenge og ældre mænd. Der er naturlige behandlinger, der kan hjælpe med denne betingelse, men det er vigtigt at bruge dem sammen med standard kræftbehandlinger. Altid være sikker på at fortælle din læge hvis du tager et kosttilskud. De urter, der er anført her bør kun benyttes af voksne.

Urte-behandlinger

Astragalus stimulerer T-celler, som er ansvarlig for at bekæmpe off infektion og skadelige virkninger fra bakterier, virus og kræft celler immunceller. Tage 1.000 mg tre gange dagligt. Brug ikke astragalus, hvis du har feber eller en hudinfektion.Sibirisk ginseng øger T-celle produktion og aktivitet. Tage det i form af eleutherococcus ekstrakt som anvist på etiketten.Der er to kinesiske medicinske formler, der er almindeligt anvendt til at behandle denne form for kræft. Kapital Chi pille hjælper med at beskæftige sig med mange af de problemer forårsaget af Hodgkins lymfom, såsom åndenød, ømhed og svaghed i den nederste del af ryggen, svimmelhed, vertigo, tinnitus (ringen for ørerne) og høretab. Seks ingrediens pille med Rehmannia (Liu Wei Di Huang Wan) lindrer knoglesmerter, der ofte ledsager denne kræft.

Andre forslag

Tag ikke C-vitamin i natrium Ascorbat form. En undersøgelse offentliggjort i 1979 udgave af "Skotske medicinsk Journal" fandt, at denne form forårsaget en opblussen af symptomer. Acerola, en naturlig form for C-vitamin, har ikke denne virkning. Tage det som anvist på etiketten.Undgå skinke og leveren. En undersøgelse offentliggjort i marts 1990 udgave af "Ernæring og kræft" fandt, at disse kød forværret symptomer på sygdommen.Der er en aktiv protein, kaldet thymopoietin, i oksekød milt, der kan reducere tabet af immun forsvar under kemoterapi. Et fælles mærke er gyldne milt 500, lavet af enzymatisk terapi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com