Den bedste parasit rense

08/06/2013 by admin

Parasitter er mere almindeligt hos personer med lave niveauer af saltsyre produktion af maven, børn og personer med AIDS, kronisk træthedssyndrom og candidiasis. Orme kan kontaktes gennem forkert bortskaffelse af human og animalsk affald, gå barfodet på forurenet jord og spise forurenet kød.

Symptomer

Afhængigt af typen af orm blod akutte infektioner nuværende symptomer på alvorlige mavesmerter og anal kløe, rastløshed, i afføringen, diarré, opkastning, feber, udslæt og vægttab. Nogle kroniske lidelser kan være fejldiagnosticeret som Crohns sygdom, mavesår, træthedssyndrom, fødevareallergi, irritabel tarm syndrom og lunge problemer.

Hvidløg

Hvidløg er en kraftfuld antivirale, anti-svampe, antibakterielle og antiparasitære middel. Typisk, hvidløg knust eller hakket for at stimulere den proces, der omdanner allicin i den gavnlige allicin. Den aktive ingrediens er ødelagt inden for en time af smashing hvidløg. Spise to til fire rå knust fed hvidløg hver dag eller tage 1/2 tsk hvidløg olie to til fire gange om dagen er den bedste måde at bruge det til at dræbe orme.

Sort valnød

Sort valnød er rige på fytokemikalier og næringsstoffer, og renser alle former for parasitære infektioner, orme især. Det er mest effektivt, når det bruges som en tinktur, udvundet ved hjælp af korn alkohol eller i kombination med andre antiparasitære urter.

Artemisia

Artemisia behandler resistent malaria og børneorm og kan bruges som en te, tilberedt med 1 tsk te i 1 kop vand.

Grapefrugt frø ekstrakt

Grapefrugt frø ekstrakt har en evne til at bekæmpe en bred vifte af bakterier, gær, parasitter (såsom amøbe og Giardia) og endda nogle vira. Det kan tages internt som dråber opløst i flydende og er også god til vask grøntsager og frugter før du spiser for at fjerne eventuelle bakterier og parasitter.

Opløselige fibre

Med kroniske infektioner, vil ingen medicin eller herb nå og dræbe parasitter, der er blevet indlejret i tarmvæggen, selv for år. Affald sagen omkring parasitter har at blive blødgjort og udsat først med et kolon rensnings. En af de bedste kombinationer er psyllium frø og skaller med bentonit. Psyllium danner gel, som skrammer væk grobund (plaquing af fecal spørgsmål) fra tarmvæggen. Bentonit er en vulkansk aske, der binder tarm affald produkter uden at blive absorberet ind i systemet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com