Hvad er virkningerne af vækstfremmende hormoner i kvæg?

09/19/2016 by admin

Bovin somatotropin (BST) er en kvæg vækst hormon, der påvirker mælkeproduktionen hos malkekøer. Det er en naturligt forekommende hormon, der produceres af koens hypofysen. Forskerne har etableret metoder som hormonet kan gengives i laboratoriet indstillinger og malkekvæg kan injiceres med det for at øge mælkeproduktionen. Der er nogle polemik og bekymring omkring anvendelsen af BST, men meget af det er i vid udstrækning ubegrundet.

Produktion

Oprindeligt var den eneste kilde til kvæg væksthormon hypofysen af døde kvæg. Denne metode, men fremstillet meget lidt af hormonet. Da disse dage, blev en proces, der udviklet til at masseproducere kvæg væksthormon i mængder tidligere umuligt.Forskere, var efter bestemmelse af, hvilken gene styrer produktionen af kvæg væksthormon, i stand til at indsætte gen i escherichia coli bakterier (E. coli). Denne metode er tilladt for større skala produktion af kvæg væksthormon i et laboratorium indstilling.

Funktion

Bovin somatotropin, når det sprøjtes ind i en ko blodbanen, kan enormt øge mælkeproduktionen i dyret. Ifølge Office of Biotechnology på Iowa State University menes bovin somatotropin til at øge blodgennemstrømningen til koens mælkekirtlen, som øger produktion af mælk. Køer injiceres med BST normalt se en stigning i daglige mælkeproduktionen overalt fra 4,8 til 11,2 lbs. pr. dag. For at deres organer til at holde med forøgelsen af produktionen, vil køer behandlet med BST spise mere. Ifølge Office of Biotechnology, vil behandlede køer øge deres indtag af korn og foder af hvor som helst fra 10 til 20 procent.

Effekter på kvæg

Ifølge Office bioteknologi på Iowa State University forårsage høje doser af BST øget kalv dødsfald i den embryonale fase. Det betyder, at BST under en koens tidlige stadier af graviditeten bør undgås. Sådanne høje doser, men overskrider den anbefalede dosering og bør undgås.Andre virkninger omfatter en forlængelse af kælvende intervaller og ikke, i modsætning til nogle tidlige bekymringer, omfatter infektion af koens mælkekirtlen. BST påvirker ikke, hvor længe køerne gestate, størrelse og vægt af kalve, overlevelsesraten kalv eller kalve vækst.

Virkninger på mennesker

Ifølge Office bioteknologi på Iowa State University, den "biologisk aktivitet af kommercielle BST er identiske med naturlige BST." Bovin somatotropin indtages via en menneskelige fordøjelsessystem har ingen effekt på mennesket. Fordøjelsessystemet bryder BST ned i aminosyrer og peptider, som forbliver inaktive. Humant væksthormon (eller menneskelige somatotropin) har forskellige aminosyrer end BST, som forhindrer BST i at have nogen effekt på mennesker. Mælk produceret med BST injiceres kvæg er helt sikkert til konsum.

Kontroverser

Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) regulerer BST. FDA har fundet ingen beviser for, at mælk fra BST behandlede køer forårsager nogen forskellige bivirkninger via konsum. Gastrisk enzymer i den menneskelige maven ødelægge effektivt enhver BST fra mælken.Stadig, nogle kontroverser stadig. Ifølge mad sikkerhed specialist Charlotte P. Brennand, Ph.D., de fleste af denne kontrovers kommer fra frygt inden for mejerisektoren. Landbrugere, der ikke giver BST til deres besætninger frygter konkurrence fra landmænd, der gør. Processorer og mælkeproducenter frygter BST kan påvirke deres virksomhed hvis forbrugerne trods undersøgelser at beviser det modsatte, føler BST kan være skadelige for dem.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com