Hvad er årsagen ADHD hos børn?

07/20/2013 by admin

ADHD oversigt

Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) er først for nylig kommet til medicinsk bevidsthed som en medicinsk tilstand og forbliver dårligt forstået. Hvad er det mindste forstået er, hvordan nogle børn kontrakt det og andre ikke gør. Derudover fremgår det, at der er et hidtil uset antal nydiagnosticerede ADHD tilfælde hos børn i dag, i forhold til endnu 50 år siden. Disse faktorer øge spørgsmål af genetiske, miljømæssige og følelsesmæssige komponenter i ADHD'S makeup.

Fysiske årsager til ADHD

Mange læger er enige om, at ADHD opstår på grund af unormal hjernens kemi, som gør mange andre mentale tilstande. Det menes, at ADHD opstår på grund af hjernen ikke producere neurotransmittere, især serotonin, ansvarlig for at lytte og opmærksomhed. Mange læger mener, det er så fordi de bemærker en dramatisk forbedring i børn, der tager medicin, kaldet psykostimulantia, der producerer disse neurotransmittere. Derudover viser Magnetric resonans Imaging (MR) og Positron Emission tomografi (PET) scanninger, at områderne af hjernen, der skal lyse når lytter og opmærksomhed gør ikke hos børn med ADHD.

Miljøfaktorer af ADHD

Ud over biologi, kan ADHD årsager har en miljøkomponent. Dette har ikke så meget at gøre med kost (såsom at spise for meget sukker), men understreger i hjemmet og skolen, der kan forværre symptomerne. For eksempel, en ond cirkel ofte ensues når et barn ikke er opmærksom i klasseværelset og er skældt ud for det, der får ham til at trække sig længere ind i hans egen shell ud af skyldfølelse og vrede. Desuden, hvis barnet er forsømt i hjemmet, hans opførsel kan gå ukontrolleret og forværre til fuld-blæst ADHD.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com