Alternativ medicin for Diverticulitis

07/17/2013 by admin

Fordøjelsessystemet er fleksible, ligesom en lang slange. Er normalt det relativt glat, men når tyktarmen, navnlig er forstoppet, fækal affald materialet kan presse mod kolon væg og svække den. I sidste ende uden for tarmen kan lommer danne, kaldes diverticula. Hvis gamle fecal spørgsmål bliver fanget i disse tarm lommer, kan de blive inficeret og betændt. Dette kaldes diverticulitis.

Symptomer

Divertikulitis kan være ganske smertefuld. Symptomer stede som abdominal kramper eller smerter, feber, kvalme og en dramatisk ændring i din afføringsvaner. Når disse lommer brud, eller briste åbne, fækal affald frigives i bughulen og kan være livstruende.

Se ressourcer for en kunstners diagram og foto billeder af kolon ramt af diverticulitis.

Dehydrering

Den primære, og næsten eksklusiv årsag, af diverticulitis er forstoppelse. Tyktarmen bevæger sig ikke korrekt, og fækal affald sidder netop i store tarmene, rådner og svække kolonet. Den første ting, en person skal gøre for at behandle diverticulitis er simpelthen at øge mængden af vand forbruges hver dag. Den anbefalede daglige tilførsel af vand til at drikke hver dag er halv din kropsvægt i ounce af vand. Det betyder, at hvis du vejer 180 lb., bør du drikke 90 ounce af vand hver dag. Der er omkring tre fjerdedele af en gallon vand som et minimum. Hvis du vejer 120 lb., bør du drikke mindst 60 ounce af vand hver dag, eller lige under en halv gallon.

Saft fastende

Den anden ting at gøre for at afhjælpe diverticulitis er at radikalt ændre din kost. Mayo Clinic, naturopaterne og herbalists anbefale et flydende kost i den helbredende periode, som eventuelt kan vare i flere måneder. Mayo Clinic anbefaler bouillon, sodavand, juice, is popper, gelatine og usødet te, mens naturopaterne foreslå en juice-kun hurtigt af frisk, hjemmelavet saft fremstillet af økologisk frugt og grøntsager.

Kolon rensning

Mens juice fastende, en grundig kolon rense er anbefalede hen til fjerne den gamle fecal materiale ud af de vigtigste tarm hulrum og alle diverticula. En mild og sikker kolon rense, gjort i flere måneder, er den mest effektive måde at fjerne gamle affald.

Der er to dele til en god tarm udrensning produkt. Første, naturlægemidler kapslerne kan træffes for at stimulere handlingen af stor tarmene. Mangedobbelt, har person med diverticulitis et kolon, der er blevet svag gennem år med inaktivitet på grund af forstoppelse. Kapslerne er øget én pr. nat, indtil tre til fem afføring er opnået nogensinde enkelt dag. Det er nødvendigt for tarme at flytte dette ofte for at holde fecal materiale fra at "sidde fast" i tyktarmen.

Den anden del af en effektiv kolon rense er et pulver fremstillet af bentonit ler, aktivt kul, psyllium frøskaller og andre urter, der er føjet til faktisk lindre og reparere væggene i tyktarmen. Dette pulver røres juice eller vand og indtages som en "ryste" flere gange om dagen. Ingredienserne, der fungerer som en magnet eller vakuum til at tegne den gamle giftigt affald fra tarm væggene, mens handlingen af naturlægemidler kapslerne hjælpe med at flytte affald ud af kroppen.

Livsstilsændringer

Når juice fastende og udrensning er overstået, en ny livsstil skal vedtages, eller diverticulitis vil højst sandsynligt vende tilbage. A det meste vegansk/vegetarisk kost med masser af frisk, rå, og også kogte frugter og grøntsager, er stærkt anbefales. Helt opgive alle stegt og fedtholdige fødevarer, fastfood, hvidt sukker og hvidt mel produkter, såsom bageri gods, hvidt brød og hvide mel pasta. Hvis du vælger at spise kød, Vælg fjerkræ og fisk, og fuldstændig fjerne rødt kød. Begynde en daglig øvelse workout rutine, såsom rask gå, løb, cykling, svømning eller dans. Opgive tobak og alkohol. Fjerne stress på jobbet og i relationer, og har det sjovere.

Ansvarsfraskrivelse

Forstå venligst, at de ovenstående opgørelser ikke er blevet evalueret af eller godkendt af FDA, og er kun til uddannelse. Disse oplysninger er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede, helbrede, behandle eller støtte nogen sygdom. Behage opsøge en tillid til sundhedspersonalet før du forsøger nogen form for egenomsorg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com