Sådan Cope med ængstelighed

05/10/2013 by admin

Sådan Cope med ængstelighed

Alle mennesker føler angst fra tid til anden, men konstant eller overdreven angst kan udgøre en alvorlig risiko for din generelle følelse af velvære. Ifølge webstedet familie læge tjener"normale følelser af angst ofte som en 'alarmsystem,' advare du til faren." Men, hvis nogen reel fare findes, og du stadig føler sig angste, et par selvstændige beroligende færdigheder kan hjælpe dig med at håndtere den angst.

Instruktioner

• Lav en liste over situationer, hvor du ofte føle angst. De kan omfatte ridning en elevator, en præsentation eller møde en deadline. Nedskrive de reelle farer hver situation præsenterer, og derefter nedskrive den frygt, der er blot et produkt af fantasien. For eksempel, kan ikke at overholde en deadline koste dig dit job, der er en reel fare. Men hvis du planlægger din tid fornuftigt, angst over mangler fristen er blot et produkt af en overaktiv fantasi.

• Gøre uanset hvilke ændringer du kan for at minimere den reelle fare forbundet med hver enkelt situation, der forårsager du angst. For eksempel, forberede sig grundigt før en præsentation. Gøre en generalprøve inden den faktiske begivenhed, test din præsentation udstyr og lyd system.

• Gentag visse aktiviteter igen og igen, hvis de har tendens til at forårsage du angst. For eksempel, hvis ridning elevatoren gør du ængstelig, ride i elevatoren igen og igen indtil du begynder at acceptere, at ingen skade vil komme til dig.

• Visualisere din angste følelser, som om de var kunstnere på en scene. Forestil dig dem hamming det, og derefter forestille sig publikum griner hysterisk. Tillad dig selv at se angst på denne måde, indtil kanten er taget ud af din Ængstelige følelser. Indse, at de er bare følelser og at de ikke kan styre dit liv, hvis du lærer at grine af dem.

• Reagere på overvældende følelser af angst eller panik af liggende på gulvet og lægger en hånd over din mave. Tage en langsomme, dybe åndedrag, være opmærksom på din mave, som det stiger. Hold Ånden for et stykke tid og derefter udånder langsomt, at være opmærksomme på din mave som det falder. Med fokus på din ånde skal berolige dig og tage dit sind off hvad gør dig angst. Gentag denne proces, indtil du føler dig rolig igen.

Tips & advarsler

  • Kom med et mantra at gentage dig selv som en måde at håndtere angst. Dit mantra kunne være noget lignende, "Jeg er OK og jeg på min vej," "alt vil arbejde OK" eller "Det er bare følelser, ikke fakta."
  • Hvis følelser af angst fortsætter, se en professionel terapeut, der kan anbefale medicin eller hjælpe dig med at løse de interne problemer, at manifestere i ængstelighed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com