Body Rens hjem afhjælpe for orme

04/24/2013 by admin

Parasitiske orm, der lever i din tarm kan føre til forstyrret maver, dårlig ånde, vægttab, forstoppelse, svimmelhed, kramper og andre sundhedsmæssige forhold. Forårsaget af forurenet mad eller vand, uhygiejniske bor eller gå barfodet på forurenet overflader, intestinale orm infektioner kan renses fra kroppen med narkotika let tilgængelige på apoteket. Men der er også ganske få effektive hjem retsmidler for orm behandling.

Hvidløg

Hvidløg, anvendes enten som frisk fed eller som et uddrag, er en longtime hjem afhjælpe. Indtage tre fed hvidløg tidligt om morgenen inden morgenmaden. En gammel, men populære afhjælpe indebærer at placere en fed hvidløg på sålen af hver sko, så at når du går, presset knuser hvidløg, frigiver sin olie. Denne olie er absorberet gennem fodsålen og rejser opad gennem blodbanen til tarmene, hvor det hjælper ødelægge parasitter.

Kokos

Kokos er en anden krop rense hjem afhjælpe for orme. Spise 1 tbsp. af frisk jorden kokos, fulgt tre timer senere med ca. 50ml castor olie blandet med 350ml mælk om morgenen. Følg denne rutine, indtil din krop er slippe af orme.

Papaya

Umodne papaya er rig på papain, en stærk fordøjelsesfremmende enzym, der hjælper med at fjerne orme fra dit system. Tag 1 tbsp. hver af honning og saft af friske umodne papaya og bland dem med 4 tbsp. lunkent vand. To timer senere, drikke en blanding af 50ml ricinusolie og 350ml varm mælk. Dette skulle vise resultater inden for to dage. En teskefuld af pulveriseret papaya frø blandes med en kop mælk før morgenmad hver dag er også gavnligt. En anden papaya afhjælpe indebærer blade af planten. Stejle 15g tørret papaya blade i 1 qt. af kogende vand og tilsæt 1 tbsp. af honning.

Granatæble

Barken af granatæble rod og stængel er rig på punicine, et alkaloid, der fungerer som en orm frastødende. Stejle en håndfuld flager af granatæble bark i 1 qt. af kogende vand, derefter Lad infusion køle. Tage omtrent 80ml af denne kolde løgnehistorie tre gange om dagen, en time fra hinanden. Top det med et afføringsmiddel efter den sidste dosis af dagen.

Andre hjem retsmidler

For at hjælpe med at fjerne orme, kan du også bruge masser af gurkemeje i madlavning, gå på en diæt af kun ananas for fire dage eller drikker fed te tre gange om dagen i en uge. Også prøve at spise og drikke masser af frugt og saft og undgå fede fødevarer såsom fløde, smør og ost for en uge til at hjælpe med at fjerne indvoldsorm.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com