Mirena og vægttab

05/03/2013 by admin

Mirena og vægttab

Nogle kvinder bruger Mirena Intra-Uterine enhed (spiral), en form for prævention, har oplevet vægtøgning som et resultat. Hvis du har uforklarlige årsager fik 10 eller flere pounds efter din Mirena blev indsat, dens mulige dem ekstra pounds er en bivirkning og vil smelte væk på egen hånd.

Tidsramme

Ifølge Mirena er det muligt for midlertidige bivirkninger til opstår, mens kroppen tilpasser sig din nye IUD. For eksempel, oplever omkring 10 procent af kvinderne kramper eller uregelmæssig menstruation, blødning og pletblødning mellem menstruationerne for et par uger eller måneder efter at have en Mirena indsat. Hvis din vægtøgning er en bivirkning af din IUD, det kan kun være midlertidig og vil gå væk sin egen i et par måneder.

Kost og motion

Hvis dit indlæg Mirena indsættelse vægt ikke er gået væk efter et par måneder, kan du nødt til at ty til kost og motion. Mens han prøvede at miste dit indlæg Mirena pounds, holde sig væk fra sukkerholdig, salt eller fedtholdige fødevarer og drikkevarer. Alkohol er især bagslag til vægttab. Erstatte disse fødevarer med frugt, grøntsager, magert kød og fisk. Frem for alt, Husk portion kontrol.

Prøve anbringelse i en halv time hjerte-kar-træning mindst fire gange om ugen. Hjerte-kar-træning består af øvelser som løb, cykling, svømning og ved hjælp af en elliptisk maskine. Hvis du har mistanke om at din vægtøgning har mere at gøre med oppustethed end fedt, kan du også prøve Bikram Yoga, en form for yoga praktiseres i et værelse, holdt på 105 grader Fahrenheit, og svede vægten off.

Fjernelse

Hvis du har arbejdet og slankekure for et par måneder efter at have din Mirena indsat og du stadig har ikke mistet nogen vægt, kan du rådføre sig med din gynækolog om en anden form for prævention. Din læge kan ønsker at undersøge andre årsager til din vægtøgning inden du fjerner enheden.

Statistik

Ifølge Mirena, er mellem 5 og 10 procent af kvinder, der bruger en Mirena IUD erfaring vægtøgning, så hvis du overvejer at bruge Mirena, chancer er du ikke vil få vægt eller vægtøgning du gøre erfaringer ikke en bivirkning af enheden.

Advarsel

Konsultere din læge før du foretager nogen ændringer i livsstil for at sikre, at du er rask nok til fysisk aktivitet. Ifølge Mirena, din skal ringe til din læge hvis du har kramper, der forværres i de første to uger efter indsættelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com