Betta svamp symptomer

09/18/2016 by admin

Betta svamp symptomer

Beskytte din betta fra svamp infektion kræver giver dem rent levende miljø for at undgå svamp til at trives i deres levesteder. Betta svamp kan forårsage alvorlig sygdom til din betta fisk. Ubehandlet svamp blandt betta vil føre til døden. Det er empirisk at lære at genkende de almindelige betta svamp symptomer for at give passende og omgående behandling for at give din betta fisk bedre chancer for overlevelse.

Udseende fra bakteriel svampeinfektion

En af de fælles væsentlige resultater blandt betta fisk lider af en svamp infektion er ændringer i deres udseende. Hvide pletter er fælles, ofte ses langs kroppen og finner, som er uskarpt udseende. Disse hvide vækster kan ligne lange strenge af fine hår eller kan synes at ligne små pletter af hvid fuzzy tråde. Denne type af symptomer manifesteret fra en betta fisk er forårsaget af bakterielle svampeinfektion.

Tilføjer en akvariet salt til vandet kan hjælpe med healing disse symptomer forårsaget af bakterielle svamp infektion. Det giver også ekstra beskyttelse til fisk mod progression af svampeinfektion til sin krop.

En mere alvorlig form af svampeinfektion kan også forårsage vækster af pletter på huden. Huden af fisk vil se enten glat eller slimet udseende. Programrettelsen kan være grå, hvid eller mælket med flushes langs huden. Råt kød og blod fra ydersiden af kroppen bliver indlysende. Der vil blive skrælning af betta huden som infektion skrider frem.

Adfærdsmæssige ændringer

En syg betta vil manifestere symptomer af modvilje mod at spise eller ikke spise overhovedet. Nogle gange, kan nogle betta spytte deres fødevarer. I stedet for aktivt svømning, vil en inficeret betta sandsynlig hen til blive i bunden af vandet og kun kommer for luft. Det svømmer febrilsk rundt for at kigge efter noget at ridse sig selv som i planter, grus eller sten.

Fastspændt finner

En syg betta vil sandsynligvis bringe dens finner tættere til sin krop. Fin vil ligne det er fastspændt og ikke afbrænding. Det er en måde, som viser en betta fisk, at det ikke føler godt og trist.

Hvide eller farvede agterstavn

Når en betta fisk påføres med parasitære eller bakteriel svamp infektion, er en af dens ejendommelige symptomer en hvid eller farvet agterstavn. Nogle gange, interne svampeinfektion er uhelbredelig i sin fremskredne men når korrekt medicin gives i de tidlige stadier af sygdommen, betingelsen kan helbredes.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com