Om AAMI certificering

12/22/2013 by admin

Teknologi er en stor ting, men menneskelig interaktion er stadig behov for mange værktøjer til at arbejde korrekt. Dette er specielt tilfældet i medicinske faciliteter som hospitaler og laboratorier. Med udstyr som x-ray maskiner og mikroskoper skal teknikere have en standard niveau af kendskab. Disse standarder bidrage til at sikre, at resultaterne, der kommer fra forskellige former for teknologisk test er korrekte. Association for avancement i medicinsk instrumentering (AAMI) tilbyder certificering til medarbejdere, der arbejder med medicinsk udstyr.

Identifikation

AAMI tilbyder tre typer af certificering. Biomedicinsk udstyr teknikere kan modtage en CBET. Radiologi og laboratorium udstyr specialister kan modtage en CRES og CLES henholdsvis. Disse certificeringer har tilsyn fra bestyrelsen af biomedicinske udstyr teknikere.

Funktioner

For at sidde for certificering, er en associeret grad eller en bacheloruddannelse inden for biomedicinsk udstyr påkrævet. Fire års erhvervserfaring vil også være tilstrækkeligt, hvis en ansøger ikke har en grad. Arbejde erfaring og grad skal være specialiseret inden for undersøgelse for de respektive certificering. Status som kandidatland er tilgængelig for ansøgere, der ikke har opfyldt kravene til arbejde eller uddannelse, men plan om at gøre det inden for de næste fem år.

Tidsramme

Når certificering er modtaget, er det godt for resten af året, hvor det er modtaget. Certificering er også godt for et ekstra år. Hvis for eksempel certificering er erhvervet på 5 April 2008 er certificering godt indtil December 31, 2009. Efter den indledende certificering udløber, fornyelse er tilgængelig og er godt for de næste tre år. Eksamen er givet tre gange hvert år. Datoerne er foreløbige, men opstår normalt i maj, juni og November hvert år. Frister for ansøgning er en måned før selve testen datoer.

Geografi

Testen er tilgængelig i 27 stater i USA. Særlig opmærksomhed er givet til alle, der bor uden for en 250 mile radius af byen. De test, der opstår i juni er kun administreres i Baltimore, Maryland. Militære ansøgere tjener rundt om i verden er også givet særlig opmærksomhed til at tage testen. Ansøgere skal indsende alle særlige overvejelser på AAMI hjemmeside.

Fordele

Certificering med specialudstyr tilbyder flere fordele. Sagsøgerne vil udvide job tilgængelighed med denne certificering. De vil også have stolthed i at vide de er en del af en elite gruppe af certificerede specialister. Den gennemsnitlige løn for biomedicinsk teknikere starter ved $20 per time. AAMI certificeret techs kan forvente at gøre $29 pr. time. Certificering med AAMI gevinster sagsøgeren adgang til AAMI'S job bord. I mange tilfælde er ansatte villige til at betale for og opretholde AAMI certificering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com