Hvordan man bruger lavdosis Naltrexon til Autoimmune sygdomme

01/10/2014 by admin

Astma, Crohns sygdom, multipel sclerose, lupus, CFS og nogle former for kræft er meget forskellige betingelser, men de er alle klassificeret som auto-immune sygdomme. En auto-immun sygdom er en tilstand, hvor kroppens immunforsvar bliver forvirret og angreb selv. Nogle læger mener autisme en auto-immun sygdom. LDN er blevet brugt med succes reducere symptomer hos børn med autisme. Standard medicin forstår ikke fuldt ud, hvad årsagen til autoimmune sygdom eller hvordan man behandler det. Patienter med autoimmune sygdom er ofte givet steroider til behandling af betændelse, men roden forårsage i aldrig behandlet. Lavdosis Naltrexon eller LDN har vist sig for at være en sikker og effektiv metode til behandling af de underliggende immun problemer involveret i auto-immune sygdomme.

Instruktioner

Få lavdosis Naltrexon

• Tal med din læge om lav dosis Naltrexon. Selvom LDN ikke er en ny behandling for auto-immun sygdom, er mange læger ikke bekendt med dens anvendelse. Gør din forskning, og være parat til at forklare og forsvare din beslutning om at din læge. Mange har bedre held at få en recept fra deres alment praktiserende læge, eller primære sundhedstjeneste læge, end fra deres specialist.

• Tage din recept til en god blanding apotek. Sørg for den blanding apotek du vælger har erfaring med lavdosis Naltrexon. Mange kompoundering apoteker vil tage mail-in recepter. Lavdosis Naltrexon er tilgængelige i tablet, flydende og fløde. Typisk dosering er 4,5 mg hver aften mellem kl og kl, medmindre du har multipel sklerose.

• Find en velrenommeret læge til at ordinere LDN, hvis du ikke kan få din læge til at ordinere det. Der kan læger over hele landet, der regelmæssigt Se patienter for specielt at vurdere mulighederne for lavdosis Naltrexon. Nogle kræver en fysisk aftale, mens andre kræver en telefon konsultation og kopier af medicinske journaler. Navnene på disse læger er tilgængelige via on-line lavdosis Naltrexon støttegrupper.

• Bestil over internettet. Hvis en fysisk eller telefonisk aftale med en LDN boglært læge ikke er muligt, er det muligt at for fuld styrke Naltrexon gennem en af flere online apoteker.

• Opløses fuld styrke Naltrexon. Sætte en 50 mg tablet i 50 ml destilleret vand. Ryst godt. Dette giver dig en opløsning af 1 mg Naltrexon per 1 ml destilleret vand. Brug en medicin sprøjte, tegne off den foreskrevne mængde af medicin. Holde løsningen nedkølet.

Tage LDN

• Tage din medicin ved sengetid. En ideel dosering er 4,5 mg hver aften mellem kl og 1 kl. De fleste mennesker tager deres lavdosis Naltrexon ved sengetid. Personer med multipel sklerose kan bruge en anden dosering tidsplan.

• Drikke vand. Hvis du tager en pille eller flydende form, skal du sørge for at følge din natlige dosis med et helt glas vand. Hvis bruger formen fløde, være sikker på, at huden er ren, og gnid fløde i godt. Cremen er den anbefalede levering for børn og for dem, der har problemer med at synke.

• Hold et symptom og bivirkning log til at hjælpe dig med at dokumentere og spore dine fremskridt på LDN. Mange gange en patient vil begynde lavdosis Naltrexon uden deres lægens godkendelse. Men når præsenteret med en 6-måneders log, der viser forbedring af auto-immun sygdom, at lægen kan ikke kun godkende LDN, men kan starte foreslår det til andre patienter med auto-immun sygdom.

• Tag ikke opiat medicin mens du tager lav-dosis Naltrexon.

• Fortsætte dine andre alternative behandlinger for auto-immun sygdom. Behandlinger såsom opmærksom på kost, gluten begrænsning, meditation og stress management og mineraltilskud forstærke effekten af lavdosis Naltrexon.

Administration af bivirkninger af lavdosis Naltrexon

• Drømmer kan resultere. Mange mennesker rapporten søvnforstyrrelser i de første uger af behandlingen med LDN. Søvnløshed, livagtige drømme og lucid dreaming er fælles forekomster. Kamillete tages ved sengetid kan bidrage til at minimere disse virkninger.

• At få vægten eller tabe kan forekomme i nogle mennesker, der tager LDN. Det er umuligt at forudsige, hvem vil have vægt udsving på lavdosis Naltrexon.

• Reaktioner kan forekomme. Detox reaktioner er almindelige. En teori er, at da LDN regulerer immunsystemet, kroppen begynder at skylle ud gamle virus og bakterier, der er gået hvilende. Mange mennesker har en stigning i symptomer i løbet af denne tid. Stick med din LDN behandling og ride ud af detox. Sørg for at drikke en masse vand i løbet af denne tid.

• Minimere bivirkninger forårsaget af LDN gennem god ernæring, passende søvn, mild øvelse og god hydrering.

• Kontakte din LDN støttegruppe, blanding apotek eller ordinerende læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om bivirkningerne du oplever.

Tips & advarsler

  • Mennesker med MS skal starte LDN på 3,0 mg ved sengetid, og øge doseringen til 4,5 mg over 4 til 8 uger.
  • Personer med multipel sklerose, som har moderat til svær spacity, bør tage 3,5 mg ved sengetid og opretholde denne dosering.
  • Mange mennesker oplever en nedgang i symptomer, men Hovedformålet med LDN er at stoppe sygdomsprogression.
  • Aldrig tage opiat medicin mens du bruger LDN. Hvis du skal tage et opiat medicin kirurgi eller en anden procedure, uundgåelig, stoppe LDN 24 timer før opiater får, og vent 24 timer efter den sidste opiat dosis, før du genstarter LDN.
  • Undgå alkohol og street narkotika mens du tager lav-dosis Naltrexon.
  • Tag ikke højdosis steroider, ligesom prednison, mens de tager LDN. Kort sigt, lav dosis prednison er normalt okay.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com