Symptomer på Reumatologisk

12/24/2013 by admin

Reumatologi er en uhelbredelig sygdom, der er karakteriseret ved smertefuld hævelse og stivhed i led og muskler. Mens det ikke kan helbredes, kan det behandles for optimal lindring af smerter. Der er flere åbenlyse symptomer på den sygdom, der vises først i mindre samlinger som dem i håndled og ankel. At blive fortrolig med, og genkende symptomerne på, er reumatologi den mest effektive måde at sørge for du får den rette behandling så hurtigt som muligt.

Ledsmerter

Ledsmerter er den mest almindelige symptom på reumatologi. Det består af en ømme smerter i leddene sammen med en skarpere smerte, når leddet er flyttet og anvendes. Det er ofte ledsaget af hævelse og hævelser i fælles. Det kan også være en stiv fornemmelse i leddet, der kan gøre flytte området smertefuldt og vanskeligt. Ledsmerter forekommer ofte sammen med feber eller varme omkring det berørte fælles.

Træthed

Træthed er et andet fælles symptom for reumatologi. Træthed er en mærkbar mangel på energi. Det kan klassificeres som en følelse af svaghed, der ikke har været til stede før. Træthed kan være så simpelt som at føle lidt svag og træt til en fuldstændig blæst følelse af ekstrem udmattelse. Det kan forekomme ethvert tidspunkt af dagen og fortsætte i timevis ad gangen.

Det kan også opleves sammen med andre symptomer.

Feber

Feber er et fælles symptom på reumatologi. De fleste patienter rapport oplever feber oftest under opblussen af sygdommen. Feberen kan være centraliseret og følte kun i områder af kroppen, ramt af sygdom som led og muskel områder. Det kan også være meget generaliseret og følte i hele kroppen. Det er oftest en meget lav feber men kan nå højere temperaturer.

Vægttab

Pludseligt vægttab er lejlighedsvis ses som et symptom på reumatologi. Dette er især vigtigt, hvis du har opretholdt en stabil vægt i en årrække. Et pludseligt vægttab kan også være et symptom på andre sygdomme. Det kan være et tab af et par pounds eller en mere betydelig mængde. Denne type af vægttab vil oftest aftager efter behandlingsprogram for reumatologi er begyndt.

Reumatoid knuder

Reumatoid knuder ses ofte hos patienter med reumatologi. Disse knuder er solide, tætte knob eller klumper fundet under huden. De kan forekomme overalt på kroppen, men er normalt mærkes over knoklede områder som albuer og knæ. De vil ikke forårsage smerte hos de fleste patienter, men kan forværre andre problemer med reumatologi. Disse knuder er fundet i mere skred patienter og kan være af enhver størrelse og er egnet til at ændre størrelse som sygdommen skrider frem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com