Ciprobay bivirkninger

09/20/2016 by admin

Ciprobay, også solgt generisk som ciprofloxacin, er et stof, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner. Som er fælles med receptpligtig medicin, kan brug af Ciprobay føre til forekomsten af en række bivirkninger.

Identifikation

Ciprobay er et antibiotikum. Specifikt tilhører gruppen af stoffer kaldet fluoroquinoloner. Det bruges til behandling af bakterielle infektioner og ifølge, Drugs.com ".. .kan også bruges til at forhindre eller bremse miltbrand efter eksponering." Ciprobay vil ikke behandle virusinfektioner.

Almindelige bivirkninger

Brug af Ciprobay kan føre til de følgende almindelige bivirkninger: diarré, svimmelhed, kvalme, maveproblemer, hovedpine, tab af appetit og opkastninger. Selvom fælles, kan disse bivirkninger bliver mere problematisk hvis nogen persist eller regelmæssigt forekomme. I så fald straks ringe til din læge.

Alvorlige bivirkninger

I sjældne tilfælde, der er en række alvorlige bivirkninger, som kan opstå som følge af brug af Ciprobay herunder ekstreme svimmelhed, dunkende hjerteslag, blodig diarré, kramper, gulfarvning af hud eller øjne, let blå mærker og blødning, hud udslæt, feber, kuldegysninger, humørsvingninger, synsproblemer, hævelse af led og uregelmæssige vandladning. Kontakt din læge, så snart nogen af disse alvorlige bivirkninger opstår.

Brug

Altid tage Ciprobay nøjagtigt som foreskrevet af din læge. Aldrig målrettet ændre anbefalede dosis størrelse eller varigheden af brugen. Selvom tegn på infektion kan synes gået, fortsætte med at bruge Ciprobay for længden af recepten til at undgå risikoen for gentagelse. Ciprobay kan tages med eller uden mad, men altid skal tages med et stort glas (8 ounces) vand. For at undgå en upassende frigivelsen af medicinen, altid sluge tabletten hele.

Advarsler

Ifølge Drugs.com, kan brug af Ciprobay føre til den øgede risiko for senen problemer, især hos personer over 60. Symptomer på senen problemer omfatter smerter, hævelse og rødme på området senen. Brug med ekstrem forsigtighed hos børn under 18 år gamle. Diskutere risikoen for ved hjælp af Ciprobay mens du er gravid med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com