Homøopatiske kur mod hedeture

12/28/2013 by admin

Som kvinder nå omkring 50 år, vil de begynde at gennemgå overgangsalderen, som er, når kvinden holder op med at have hendes menstruation cyklus. Der er forskellige symptomer på overgangsalderen, men en af de mere almindelige og ubehagelige symptomer er hedeture, som der er forskellige naturlægemidler og homøopatisk retsmidler.

Hedeture og homøopati

Hedeture er når en kvinde føler en pludselig bølge af varme til sin krop, forårsager ubehag og overdreven sveden, og det varer normalt ikke mere end 15 minutter. Når det sker under søvnen, kaldes disse ofte "nattesved." Den mest almindelige behandling er hormonbehandling. For nogle kvinder, hormonbehandling kan forårsage alvorlige komplikationer og kan øge risikoen for brystkræft.

Igen, vælger mange kvinder homøopati, der bruger naturlige urter til adresse hedeture. Der er få, om nogen, skadelige bivirkninger fra homøopati, fordi det virker med kvindens krop til at lindre hot flash symptomerne. Hvis du beslutter at bruge homøopati, finde en certificeret naturopatisk læge til at bistå i behandlingen.

Lachesis

Hvis du bemærker at din hedeture opholde sig i hovedet, og har tendens til at forekomme, før den går i seng, eller mens du sover, kan lachesis være en god homøopatisk middel mod din hedeture. Lachesis er afledt af venom Bushmaster slange; men ærgre sig ikke, det er ikke "gift", men derivat af et par kemikalier i giften. Nogle bivirkninger kan omfatte kvinder føler en "klump" i deres hals efter at tage kapsler af lachesis.

Sulfuricum acidum

Kvinder, der synes at ikke kun er de varme, men også opleve nervøsitet og en presset følelse til at udføre deres daglige opgaver, bør bruge sulfuricum acidum homøopatiske middel. Dette middel er også kendt som svovlsyre. Ifølge Judyth Reichenberg-Ullman, en certificeret naturopatisk læge, 80 procent af kvinder mærke positive effekter fra denne homøopatiske middel og de andre homøopatiske midler.

Iodium

Iodium er afledt af jod og er en god behandling til kvinder, der har meget høje stofskifte. Disse kvinder har tendens til at føle "hyped op," ængstelige og helt forhastet. Deres hedeture tendens til at være over hele kroppen og får røde kinder og overdreven sved. Iodium tendens til at være en noget usædvanlig Homøopatisk behandling for overgangsalderen, men kan være effektive for kvinder med de ovenfor beskrevne symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com