Interaktioner mellem autoværn & biler

06/03/2014 by admin

Autoværn er fundet almindeligt på motorvejene. De omfatter plast barrierer beregnet til midlertidig blokering, konkrete barrierer for permanent slutpunkter og endda vandfyldte barrierer for at stoppe en bil uden at gøre større skade på køretøjet. Biler interagere med autoværn i en række forskellige måder, og for at skabe bedre sikkerhedsfunktioner, forskning på disse interaktioner er igangværende.

Krak

En af de indlysende interaktioner mellem biler og autoværn er et nedbrud. Biler kan gå ned i hindringer for en række forskellige årsager, og afhængigt af barrieren, en lang række forskellige resultater kan opstå. For eksempel er bryder ind i en konkret barriere tilbøjelige til at resultere i skader på både barrieren og bilen, som det styrtede ned. Hvis bilen styrter ned i et vand-fyldte barriere, vil det sandsynligvis bryde plast og køretøjet vil medføre nogle skader, men ikke så meget som det ville, hvis det ramte den konkrete barriere. Vand barrierer vil sandsynligvis også ikke stoppe en bil straks, og det vil muligvis gå gennem flere af dem afhængigt af hastigheden.

Test

Biler kan også interagere med autoværn under sikkerhedstest. For at sikre, at en bestemt model op til sikkerhedsstandarder, bilproducenter vil sætte test dummies inde i bilen, spænde dem i og derefter starte køretøjet ved en sikkerhedsbarriere. Når bilen rammer barrieren, kan de skader, der er gjort til bilen og til dukkerne identificeres og anvendes til forskning. Engineering personale kan vurdere, om sikkerhedsfunktioner fungerede ordentligt.

Retninger

En noninteraction mellem en bil og en sikkerhedsbarriere, der opstår, når barrieren er beregnet til at dirigere trafikken på en bestemt måde ved at afskære andre muligheder. For eksempel, kan en linje af savbukke med reflekterende tape og blinkende lys bruges til at dirigere trafikken til at gå i bestemte retninger. Disse hindringer er ikke ansat til at stoppe en bil går 60 miles i timen; barrieren er snarere at advare drivere, de ikke er meningen for at drive i den identificerede retning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com