Weird øje fakta

05/15/2014 by admin

Weird øje fakta

Det menneskelige øje bidrager med over 2 millioner arbejdende dele, at 85 procent af den viden, vi får over vores levetid. Der er mange interessante fakta om denne komplekse organ.

Kegler og stænger

Selv om det menneskelige øje kun måler ca 2,3 centimeter i diameter, indeholder den omkring 125 millioner stænger, der anvendes til vision om natten og 6 millioner kegler, der kan hjælpe med farve vision.

Farvesyn

Op til 8 procent af mændene og 0,5 procent af kvinder lider af farveblindhed til en vis grad. Men 99% af farveblinde mennesker er eneste farve-mangelfuld, hvilket betyder, at de blot se farven på en anden måde end den normale person gør.

Databehandling

Det menneskelige øje har evnen til at behandle mere end 36,000 stykker data pr. time og over 24 millioner billeder i den gennemsnitlige levetid.

Muskler

I betragtning af de job, de gør, er de muskler, der flytter øjnene nogle af de mest kraftfulde muskler i den menneskelige krop, 100 gange stærkere end de faktisk behøver at være.

Fantastiske øjenvipper

Hvis alle øjenvipper en menneskelig skure over en gennemsnitlige levetid var linet op, ende til anden, ville de måler over 98 fod i længden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com