Hvad der forårsager en ømme muskler?

02/18/2010 by admin

Hvad der forårsager en ømme muskler?

Musklerne bliver ømme efter anstrengende træning. I år, har forskerne skylden mælkesyre oprustning for årsagen til muskelømhed. Men forskerne nu vide mere om muskler, deres vækst og grundene til at musklerne bliver ømme.

Processen

For at forstå hvorfor musklerne bliver ømme, det er vigtigt at vide, hvordan musklerne vokse og blive stærkere. Når du træner dine muskler, du faktisk rive muskelfibre. Thats hvorfor du føler mild smerte i den muskel, som du arbejder. Når dine muskler reparationer, vil det faktisk vokse tilbage større og tungere, skabe mere styrke.

Ømhed

I lang tid hævdede videnskabsfolk, muskelømhed var på grund af mælkesyre. Nu, hvor teorien har dramatisk ændret. Mens der er en ophobning af mælkesyre i musklerne efter træning, er mælkesyre faktisk skyllet i musklen under en træning. Det er, hvad giver dig en muskel brænde. Imidlertid tror forskerne ikke mælkesyre forårsager muskelsmerter, der opstår inden for 24 til 48 timer efter en workout. Læger mener nu, at rivning af musklerne er den egentlige årsag til at smerte. Mere specifikt, når musklerne er revet, opstår væskeophobning i disse områder. Mens muskel tårer kan forårsage nogle mildt ubehag, kommer den faktiske smerte fra væskeophobning, som ofte præsenterer sig selv på nerveender. Vi har således muskelsmerter.

Løsninger

Smerter efter træning er traditionelt kaldes "Forsinkelse indsættende muskelømhed" (DOMS). Alle atleter lider af DOMS på et eller andet, og der er måder at minimere ubehaget forbundet hermed. Heldigvis, muskler vil reparere sig selv i tre til syv dage, og smerten vil forsvinde helt. For at lindre ubehaget for smerte, skal du imidlertid anvende beskadiget muskler så lidt som muligt. Du kan også drage fordel af en let massage i dette område, og du kan købe et produkt som Icy Hot, der trænger muskelømhed. Nogle atleter har endda fundet is nyttigt at lindre muskelømhed.

Yderligere oplysninger

De fleste bodybuildere velkommen post-workout muskelsmerter, fordi det er et tegn på, at musklerne genopbygge større og stærkere. Det er dog vigtigt at vide, korrekt teknikker i vægttræning at undgå skade. Også, de mere intensitet du putter i din træning, den større ømhed du vil have. En af de største allierede i muskel opsving er søvn. Det er, når dine muskler reparere de fleste, så få mindst otte timers søvn efter en hård træning. Der er også mange kosttilskud, at støtte i muskel opsving. Selvom de ikke nødvendigvis forhindre eller formindske muskelømhed, vil disse kosttilskud hjælpe muskler inddrive hurtigere; Dette vil mindske perioden, når du er øm. (Se afsnittet ressource for en liste af populære opsving kosttilskud).

Advarsler

Hvis du bruger en muskel gnide, Læs kørselsvejledning. Disse gnider er medicineret, så overdoser kan forekomme. Har du muskelømhed, Drik masser af vand, da vand vil hjælpe med at genopbygge musklerne. Forsøg ikke at træne hvis du er øm. Suppleant kropsdele, således at musklerne kan genopbygge. Hvis din muskelømhed varer mere end syv dage, se en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com