Dysbiosis Diet Foods at undgå

05/28/2014 by admin

Dysbiosis er en tilstand, hvor balancen mellem gode og dårlige bakterier i kroppen er afbrudt, forårsager en overvækst af skadelige bakterier i kroppen. Dysbiosis er forårsaget af misbrug af antibiotika, parasit angreb, operation eller traume tarmene. Visse fødevarer kan forværre symptomerne på dysbiosis eller endda gøre betingelsen værre, og derfor bør være undgået.

Sukker og bakterievækst

Sukkerprodukter bør undgås, da de fremmer væksten af bakterier. Disse omfatter hvidt sukker, sukkerroer og sukkerrør, honning, melasse, majssirup og ahornsirup. Tropiske frugter og alle frugtsaft bør også undgås, da de indeholder sukker fruktose. Nogle høj-sukker grøntsager, søde kartofler, yams, agave, Vejbred og kaktusfigener bør også udelukkes. Meloner er okay i moderate mængder, som er sommer frugter som ferskner og bær. Dog skal du sørge for at tjekke alle frugt for tegn på brunfarvning eller skimmel før du spiser.

Animalske produkter

Alle animalske produkter som ost eller yoghurt, som kræver skimmel eller bakterier modning bør udelukkes fra kosten. Friske oste som sommerhus og ricotta ost er dog tilladt.

Korn

Udeluk hvide korn fra kost, såsom hvid hvedemel, hvid rugmel og hvide ris. I stedet Spis fuldkorn og multi kornprodukter. Fuldkorn er bedre for din sundhed i almindelighed.

Diverse

Drikkevarer indeholdende alkohol bør undgås, da bør hard cider og ølgær. Kunstige sødestoffer og produkter, der indeholder kunstige sødestoffer bør også undgås. Pas på fødevarer, der indeholder kunstige farver og smagsstoffer samt. Eddike, hydrogenerede olier og friturestegte fødevarer kan også forværre din tilstand, så styre fri af disse på en dysbiosis kost.

Undtagelser

Vilde og indenlandske svampe er okay at spise, men bør indtages med mådehold. Du kan også spise en begrænset mængde af tun og sværdfisk, men ikke i overskud, da de er kendt for at indeholde høje niveauer af kviksølv. Koffein, chokolade, sort te og kaffe er også tilladt i moderation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com