Behandling af dårlig ånde med aktivt kul

08/04/2012 by admin

Dårlig ånde kan være forårsaget af flere faktorer, herunder dårlig fordøjelse, overforbrug af aromatiske fødevarer og urter såsom hvidløg, og utilstrækkelig fiber at flytte affald gennem mave-tarmkanalen, hvilket resulterer i intestinal gas og dårlig ånde. Aktivt kul kan spises for at hjælpe med at reducere dårlig ånde.Op til 5g aktivt kul kan tages af mest raske voksne til at hjælpe med at dæmme op for dårlig ånde. Spørg din læge, hvis du aldrig har brugt det før.

Dårlig ånde

Dårlig ånde kan skyldes dårlig fordøjelse som følge af overspisning eller ikke at have tilstrækkelig saltsyre (HCl), som er en mavesyre, der fordøjer mad. Forbrugende fordøjelsesenzymer fremstillet af ananas og papaya enzymer kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen og reducere dårlig ånde.Spise mindre mængder af mad gør det lettere at fordøje og kan også hjælpe fjerne dårlig ånde.Tygge på fennikelfrø, pebermynte blade eller hvislende munden med en stærk te fremstillet af to eller tre hele nelliker og 1 tsk pulveriseret myrra kan også hjælpe.

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul er fremstillet af træ og er jorden op til et fint pulver og placeres i en damp salen at aktivere egenskaber, der gør det muligt at absorbere toksiner. I mainstream medicin bruger nødsituation personale ofte aktivt kul i tilfælde hvor en person har indtaget giftige stoffer. Aktivt kul er i stand til at absorbere giftstoffer, og de fjernes gennem kroppens normale afgiftning proces.Aktivt kul kan købes som kapsler eller som et pulver online eller i helsekost butikker.

Dosering

Ifølge Health911.com, kan forbruger ca. 5 g aktivt kul medvirke til at reducere dårlig ånde. Hjemmesiden anbefaler også spise en kost, der omfatter fibre fra frugt og grøntsager, hvilket gør sikker på fordøjelsen arbejder aktivt ved at spise yoghurt med levende kulturer at fodre gavnlige bakterier i mave-tarmkanalen, og praktisere god tandhygiejne af tandtråd og fjerne bakterier fra munden med regelmæssig tandbørstning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com