Hvordan man kan øge mandlige fertilitet med urter

07/10/2012 by admin

Hvordan man kan øge mandlige fertilitet med urter

Du kan øge mandlige fertilitet med urter ved hjælp af naturlige hjem retsmidler, der har været stået sin prøve tid. Infertilitet hos mænd er typisk forbundet med et fald i antallet, kvaliteten og/eller motilitet af sperm, som impotens (erektil dysfunktion). Urter, der er mest effektive til behandling af mandlig infertilitet generelt bidrage til at øge testosteronniveauer, øge seksuel lyst, vedligeholde erektion længere og øge sædtal. Læs nedenfor for at lære hvordan man kan øge mandlige fertilitet med urter

Instruktioner

• Brug asiatiske Ginseng (Panax ginseng) at øge mandlige fertilitet. Det er kendt at måleligt øge testosteronniveauet og øge sædkvalitet og motilitet. Ginseng kan også øge seksuel lyst og bidrage til at afhjælpe impotens. Det er også en naturlig mandlige tonic, der stimulerer immunsystemet. Tage 100 til 200 mg standardiseret ginseng ekstrakt pr. dag. Sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus) kan også erstattes af asiatiske Ginseng, i samme dosis.

• Bruge Astragel (Astragalus membranaceus) for at øge sperm motilitet (motilitet er sæds evnen til spontan bevægelse). Gøre en astralagus afkog af forsigtigt ulmende en ounce tørret Astragalus rod i en kop vand i 30 minutter. Væsken reduceres til det halve. Tage det en gang om dagen. Alternativt kan du tage 1500mg kapsel tre gange om dagen.

• Øge sædproduktionen og sunde funktion af det mandlige reproduktive system med græskarkerner. De er naturligvis rig på zink og essentielle fedtsyrer, som har vist sig for at være afgørende for at opretholde en sund reproduktiv system

• Køb Ashwagandha (Withania somnifera) fra en helsekost butik. Også kendt som indisk ginseng, det er en ældgammel mandlige seksuel tonic, og bruges til behandling af impotens og til at øge sædkvalitet og motilitet. Rør en teskefuld af pulveriseret Ashwagandha rod i en kop varm mælk, og drikke to kopper om dagen.

• Tag en spiseskefuld af hørfrø olie hver dag. Det er en rig kilde af essentielle fedtsyrer og omega-3 fedtsyrer, som har vist sig for at spille en afgørende rolle i at fremme sperm sundhed, at bidrage til at øge mandlige fertilitet. Det hjælper også øge blodgennemstrømningen i området lyske at hjælpe afhjælpe impotens.

• Lav en duftende frugtbarhed massageolie fra rose æterisk olie. Kombiner 4 til 5 dråber ren rose æterisk olie med en ounce olivenolie. En gang om dagen, massage denne kombination i underlivet samt på indersiden af lårene. Alternativt kan du tage en blød i et varmt bad med flere dråber rosenolie røres i.

• Stigning mandlige fertilitet med havre (Avena sativa), som længe har været betragtet som at være en mandlig seksuel energizer (således udtrykket: "såning hans wild oats"). Tage et til to spiseskefulde om dagen.

Tips & advarsler

  • Disse urter og æteriske olier anses for sikkert for de fleste voksne. Dog skal du aldrig bruge naturlægemidler som en erstatning for rådgivning med eller modtage behandling fra en licenseret sundhedspleje praktiserende læge.
  • Konsultere altid din læge eller anden licens sundhedspleje praktiserende læge før du bruger naturmedicin, især hvis du er gravid, sygepleje eller på enhver anden medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com