Fødevarer, der øger antistoffer

07/13/2012 by admin

Fødevarer, der øger antistoffer

Antistoffer er proteiner, der findes i blodet som funktion at hjælpe befri kroppen af vira og bakterier. Også kaldet immunglobuliner, er antistoffer produceret af immunsystemet når virus eller bakterier er opdaget. Hver forskellig type af virus eller bakterier har en anden slags antistof, der er genereret for at ødelægge den. Der er mange ting du kan gøre for at øge din antallet af antistoffer og forblive raske. En måde er at spise fødevarer rige på vitaminer og mineraler, der stimulerer produktionen af antistoffer.

Appelsiner

Ifølge Dr. Bill Sears, en professor ved University of California i Irvine, mængden af C-vitamin findes i appelsiner ikke kun øger mængden af antistoffer produceres, men også stopper virus ind i kroppen på alle.

Hvidløg

De fleste læger lovpriser hvidløg for sin simulative magt på antistoffer. Dr. Sears forklarer, at hvidløg får kroppen til at formere de anti-organer at det allerede har produceret og gør dem stærkere.

Laks

At være en rig kilde til kosten protein, laks hjælper med at stimulere immunforsvaret og fremmer heling i kroppen. Dr. Sears siger at omega-3 fedtsyrer findes i laks øger antistoffer og kan hjælpe med at forhindre kroppen fra at få infektioner.

Broccoli (og andre kilder til vitamin E)

Broccoli er rig på vitamin E, hvilket stimulerer produktionen af antistoffer, der ødelægger kræftcellerne. Ikke kun stimulerer vitamin E antistoffer, der angriber kræftceller, det har også vist sig at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom. I en Harvard School af folkesundheden undersøgelse, vitamin E blev vist sig for at reducere risikoen for hjerteanfald med 50 procent.

Østers (og andre kilder til zink)

Østers, som er rig på zink, øge styrke og produktionen af hvide blodlegemer. Hvide blodlegemer ikke kun bekæmpe infektion, men de har også frigivelse antistoffer i systemet. Zink er især vigtigt for folk i en fremskreden alder, som infektion reduktion, som de producerer antistoffer typisk mangler hos ældre mennesker. Andre fødevarer rige på zink er Tyrkiet, krabbe, bønner og zink-berigede korn.

Gulerødder (og andre kilder til beta-caroten)

Beta-caroten findes i gulerødder, blandt andre kilder, er et vitamin, der øger de antistoffer, der bekæmper infektion og kræft. Ud over disse dyder angreb beta-caroten også frie radikaler celler, der fremskynder aldringsprocessen. Beta-caroten er også bevist at sænke risikoen for hjerte-kar-sygdomme som hjerteanfald og slagtilfælde.

Fuldkorn (og andre kilder til selen)

Fødevarer med højt i mineralet selen er kendt for at skabe en stigning i produktionen af antistoffer, der bekæmper kræftceller, forklarer Dr. Sears. Ud over at skabe ny kræft-bekæmpelse antistoffer, selen funktioner til at styrke de eksisterende antistoffer i kroppen. Andre fødevarer rige på selen er tun, hummer, rød snapper, rejer, de fleste grøntsager, brune ris, æggeblommer, hvidt kød kylling, hytteost, solsikke frø og paranødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com