Kemiske stoffers negative virkninger

07/14/2012 by admin

Kemiske stoffers negative virkninger

Kunstige og farlige kemikalier er svært at undgå, da de kan findes næsten overalt. At vide, hvad disse kemikalier gør, og hvordan man undgår dem hjælper dig med at træffe bedre sundhed valg hver dag, så du kan beskytte din trivsel og for din familie. Læse etiketter, shop organiske, udforske alternative sundhed og træffe grønne valg.

Fødevaretilsætningsstoffer

Moderne og forarbejdede fødevarer er en rig kilde af kunstige konserveringsmidler, farver, smagsvarianter og andre kemikalier til kontrol tekstur og konsistens. Kunstige farver som amarant, undersoegelser og tartrazine provokerer astma, eksem, hyperaktivitet og genetiske skader i dyr. Konserveringsmidler såsom sulfitter og benzoater er effektivt antibiotika og er knyttet til allergi, astma og reduceret næringsstof absorption. Flavoring MSG forårsager centrale nervesystem problemer såsom hyperaktivitet, hovedpine, svimmelhed og kvalme. Læs etiketter Når du køber forarbejdet og emballeret fødevarer, og shop organiske når det er muligt.

Medicin

Mange daglige medicin har bivirkninger og potentielle risici, hvilket resulterer i yderligere komplikationer og sundhedsmæssige problemer. Antibiotika reducere absorptionen af næringsstoffer og ødelægge fordelagtig probiotiske bakterier i mave-tarmkanalen. Aspirin skader fordøjelsessystemet væv, forårsager sårdannelse og provokerer erektil dysfunktion hos mænd. I en 2008 erklæring af National Center for forebyggelse af personskader og kontrol, blev det annonceret, at titusinder af mennesker i USA hvert år dør af overdosis af receptpligtig medicin, især smertestillende midler såsom opiater. Under tilsyn af en sundhedsplejerske, udforske alternative behandlinger, der tilbyder sikker og holistisk fordele over recepter.

Miljøkontaminanter

Ifølge Annmaree Kane og Christina Neubert, forfatterne til "Living Green", kan frugter, bær og grøntsager sprøjtes med pesticider forårsage kræft, neurotoksicitet, orgel toksicitet, hormon forstyrrelse og fødselsdefekter. Dem, der bør undgås på grund af deres kemiske rester er opført som hvede, pærer, hvidkål, nektariner, tomater, æbler, vin, broccoli/blomkål, løg, selleri, agurker og rosiner, sultanas og druer. Når det er muligt, forbruge økologiske frugter og grøntsager til at undgå disse skadelige kemikalier.

Hudpleje

Fugtighedscreme, cremer, solcreme og andre hudplejeprodukter indeholder ofte skadelige kemikalier, forårsager allergiske reaktioner og kræft. Ifølge en undersøgelse foretaget af Environmental Working Group i 2005 indeholder over 78 procent af kosmetiske produkter på markedet farlige urenheder, herunder skadelige kræftfremkaldende og hormonale stoffer. Mange kemikalier som parabener, der findes i produkter til personlig pleje er absorberet i blodbanen og organer efter ansøgning.

Dental produkter

Folk opfordres til at bruge kemiske mundskyllevand og tandpastaer hver dag, trods ingredienslisten almindeligt forekommende i både at omfatte benzoater, parabener, natrium-lauryl sulfat, alkohol og hydrogenperoxid. Triclosan, kemiske pesticid almindeligt forekommende i mange sæber og tandpastaer, forårsager allergier og er farligt at ufødte fostre. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Ortodontisk Cyberjournal af Narsinhbhai Patel Dental College i 2011, fandt forskerne triclosan produkter skade leveren, nyrer, hjerte, lunger og immunsystemet når det indtages i lange perioder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com