Plejehjem Misrøgt skader

07/25/2012 by admin

Plejehjem Misrøgt skader

Individer har tillid til ansatte og Fakultet på plejehjem til at behandle deres kære med ægte omsorg og respekt. Desværre, der er ikke altid tilfældet. Ofte plejehjemsbeboere er ofre for uagtsomhed fra misbrug eller inkompetente pedeller. Familiemedlemmer og venner af dem, der bor på plejehjem skal stifte bekendtskab med tegn på plejehjem misrøgt, således at de kan stoppe deres elskede misbrug og søge foranstaltninger for beskyttelse og gengældelse.

Pludseligt vægttab

En type af omsorgssvigt skade i et plejehjem patienten er pludseligt vægttab. Hvis pleje personale forsømme til foder eller hydrat bosiddende på regelmæssig basis, patienten vil begynde at vise fysiske tegn på underernæring. Deres ansigt kan begynde at tage på en hule, mager udseende; deres tøj kan passe løst. Patienterne kan også sove mere end normalt på grund af en mangel på energi fra utilstrækkelig mad.

Uforklarlige blå mærker

Ældre patienter på plejehjem har ofte svært ved at gå og flytte rundt. Det er plejepersonalets ansvar at hjælpe beboerne med at gå, stå og flytte. Patienter, der er blevet forsømt på dette område kan have uforklarlige skader eller blå mærker fra falder, snuble eller støde ind i stationære objekter. Nogle patienter lettere få blå mærker på grund af medicinske tilstande såsom diabetes; plejepersonalet kan også fremkalde skade ved ikke at tage en resident medicinsk tilstand i betragtning og håndtering af dem for groft.

Følelsesmæssig forsømmelse

Tilpasning til et plejehjem kan være en vanskelig overgang. Det er en overordnet opførsel af bekymring og ansvar for plejepersonalet til at gøre en patient føler sig godt tilpas med afslappet samtale. Uden daglige interaktion, kan patientens blive ensomme, deprimeret og trukket tilbage. Hvis en plejehjemsbeboeren, der tidligere udgående pludselig synes mut og stille, kunne det være bevis for følelsesmæssig skade forårsaget af omsorgssvigt.

Fysiske uagtsomhed

Plejehjem personale har pligt til at hjælpe patienter bader, kjole og soignere sig, hvis de har brug for hjælp. Hvis venner og familiemedlemmer til patienter bemærker de vises usoigneret, beskidt og pjusket, eller at patienten lugter af kropslige lugt, urin eller afføring, er disse tegn en klar indikation af hjemmehørende omsorgssvigt skader.

Liggesår

Sengeliggende plejehjemsbeboere kan udvikle liggesår; tryksår er hudlæsioner, der dannes, når knoglerne er presset mod huden for lange perioder uden relief. De forekommer oftest på halen knoglen. Plejehjem personale kan hjælpe patienterne undgå smertefulde tryksår ved at dreje og re positionering dem regelmæssigt så at de ikke lægger for meget pres på en del af deres krop. Liggesår på plejehjemsbeboere er en fælles skade, med angivelse af omsorgssvigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com