Hvordan man kan opretholde sunde led

09/14/2012 by admin

Hvordan man kan opretholde sunde led

Hvis du aldrig har oplevet kronisk ledsmerter, kan så du ikke nødvendigvis forstå, hvor ødelæggende det kan være i nogens liv. Smertefulde, altid betændte leddene kan blive en virkelig invaliderende ting at beskæftige sig med. Det er derfor det er så vigtigt for mennesker at gøre, hvad de kan for at opretholde sunde led, før et problem opstår. Her er en liste over ting du kan gøre for at sikre, at dine led forblive sund, fleksibel og smidig i alderdommen.

Instruktioner

• Opretholde en sund vægt. Overvægtige og fede individer sætter sig på en langt større risiko for at udvikle fælles problemer tidligt i livet. Det væsentlige, jo mere vægt og påvirke du lægger på bindevævet i leddene, jo hurtigere vil de bære og fail til at fungere ordentligt. Opretholde en sund kropsvægt, og du vil helt sikkert hjælpe din leddene til at forblive raske.

• Springe høj-impact-træning. Mens det er sandt, at det er afgørende, for at bevare et godt helbred, for at få masser af aerob øvelse, bør du forsøge at gøre så meget af denne øvelse som du stand skånsomme i naturen. Igen, den mindre slid-og tåre at du lægger din leddene igennem, jo længere de vil vare.

• Ice dine fuger efter træning. Hvis du gør nogen form for høj-impact motion, is de angrebne led i 15-20 minutter bagefter at hjælpe med at lindre hævelse og minimere de negative virkninger, som aktiviteten vil have på den langsigtede holdbarhed af dine led.

• Spiser en sund kost. Selv om dette kan synes indlysende, mange mennesker ikke at se forbindelsen mellem spiser ordentligt og deres fælles sundhed. Opretholde sunde led kræver, at du spise rigtigt og få alle de mineraler, næringsstoffer og vitaminer, som du har brug for. Calcium, magert protein og omega-3 fedtsyrer er særdeles vigtige for gode fælles sundhed.

• Løft vægtene. Du skal gennemføre et styrke-træningsprogram i din motion rutine til at holde dine muskler i god nok form at de til gengæld kan hjælpe dig med at opretholde og støtte din sunde led.

Tips & advarsler

  • God skånsomme øvelser for dine led omfatter svømning, cykling og elliptiske uddannelse maskiner.
  • Mange mennesker sværger ved kosttilskud kaldet Glucosamin og chondroitin, som ofte sælges i supplerende form sammen i en pille som et middel til at støtte og opretholde ordentlig fælles sundhed. Dem, der har risikofaktorer for udvikling af fælles problemer eller arthritis kan være klogt at tage en glucosamin chondroitin supplement regime som en sikkerhedsforanstaltning.
  • Ikke løfte alt for tunge vægte, når du er vægttræning. Dette vil faktisk have en skadelig indvirkning på din samlede fælles sundhed og kan forårsage katastrofale fælles svigt i ekstreme tilfælde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com