Hvordan er Astragalus bedst forberedt?

09/10/2012 by admin

Der er faktisk mere end 2.000 arter af denne plante, men to beslægtede arter--Astragalus membranaceus og Astragalus mongholicus--er oftest bruges i alternativ medicin. Roden af dette anlæg (den kun medicinske del, der bruges) er brygget i te, bruges som ekstrakter, simmered i supper og taget i kapselform. Det er ofte kombineret med lakrids, angelica og ginseng. Urten vundet popularitet i USA i 1980 ' erne.

Hvorfor mennesker bruger Astragalus

I traditionel kinesisk medicin, er denne urt bruges sammen med andre til at hjælpe kroppens immunsystem. Kinesiske brygge Astragalus i en te til behandling af kronisk hepatitis, almindelige forkølelser, øvre luftvejsinfektioner, hjertesygdomme og kræft.

Et par, men begrænset, undersøgelser viser, at brug af Astragalus sammen med blanke liguster hjælper behandle kræft. Små undersøgelser viser også, at brug af Astragalus kan gavne dit hjerte, og hjælpe dit immunforsvar. Det kan anvendes topisk for sår. Det er også tilgængelig som en tinktur (uddrag i flydende alkohol) eller som en injicerbar (i asiatiske lande kun).

Hvordan man kan tage det

For voksne, en standard Astragalus supplement anbefales: 250-500 mg, tre eller fire gange om dagen. Hvis brugt som en te, gøre en stærk kogt te fra 3 til 5 g af den tørrede rod i 12 ounce af vand og drikke te tre gange om dagen. Hvis anvendes som et uddrag i 25 procent ethanol, skal du bruge 2 til 4 ml tre gange om dagen.

Tage 500 til 1.000 mg pulveriseret rod tre eller fire gange om dagen, og tinktur i 30 procent ethanol (3 til 5 ml) tre gange om dagen. Anvende en 10 procent salve til overfladen af et sår. Spørg din læge, før du anvender Astragalus salve til et åbent sår.

Bivirkninger og advarsler

Betragtes som sikre for voksne, er mulige bivirkninger ikke kendt, som Astragalus er oftest bruges i kombination med andre urter. Det kan interagere med andre medikamenter, der undertrykker immunsystemet. Andre arter af Astragalus, der vokser i USA bør undgås. Vær sikker på og fortælle din sundhedspleje udbyder om enhver alternativ eller gratis praksis du bruger eller kosttilskud du tager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com