Hvordan undgår jeg at min Orthotics fra skære mine sko skær

09/15/2012 by admin

Hvordan undgår jeg at min Orthotics fra skære mine sko skær

Fod orthotics er sko skær, der giver støtte til hele eller dele af foden til at holde anklen i en neutral position. Orthotics er brugt til at sænke foden, knæet eller hip smerter forårsaget af ukorrekt fod og ankel tilpasning i stående stilling. De er mest almindeligt slidt med sneakers, men nye designs findes til brug med andre typer af sko herunder høje hæle. Orthotics kan købes pre-made eller kan være skræddersyet til du har foretaget en ortopæd. Når de anvendes korrekt, bør orthotics ikke forårsage skade på den interne struktur i dine sko.

Instruktioner

• Fjerne eksisterende sko indsætte fra din sneakers før du bruger din orthotics. (Høje hæle og de fleste kjole sko ikke har en eksisterende Indsæt). Orthotics er ikke designet til at bæres ud over eksisterende sko skær. Hvis bruges sammen, kan den orthotic skære den oprindelige sko indsætte på grund af øget friktion. Risiko for skade er også væsentligt øget med deres kombinerede anvendelse som foden og anklen holdning vil blive ændret, da den orthotic ikke hviler på en flad overflade. For at fjerne eksisterende fods indsætte, løfte kanten af indvendigt polstring af skoen ved hælen eller side tæt på hæl og trække opad for at løsne Indsæt fra skoen.

• Skub den nye orthotics i dine sko. De bør passe stramt ind i skoen og justere korrekt med arch placeringen af din fod. Nogle orthotics er designet til at skæres med en saks til at ændre deres pasform.

• Bær din orthotics for et par timer om dagen for den første uge. Dette vil tillade dine fødder til at tilpasse sig til den nye placering og reducere forekomsten af smerter eller pres områder. Gradvist øge din iført tid indtil du er i stand til at tolerere bruger dem fuld tid.

• Udskift din orthotics hvert et til tre år. Levetiden for din orthotics vil afhænge af din generelle aktivitetsniveau og deltagelse i sport.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com