Skulder fraktur terapi

08/26/2012 by admin

En skulder fraktur er en meget smertefuld skade gør mange daglige aktiviteter umuligt at opnå. Frakturer er normalt diagnosticeres ved hjælp af X-ray teknologi. Behandling af en brækket skulder med Fysioterapi er et must at sikre et stærkt opsving af muskeltonus og vifte af bevægelse i skulderen.

RIS

Hvis din skulder ikke kræver operation overholde ris metode til at hjælpe det heles. RICE står for resten, is, komprimere og ophøje. Hvile skulderen så meget som muligt, glasur skulder med en kold komprimere flere gange om dagen for at hjælpe med smerter og hævede væv. Løfte armen når liggende til at holde vægten off skulderen. Holde armen i en slynge til at holde unødvendige vægt off skulderen, indtil arm heler nok til at udøve. Øvelser og fysioterapi bør ikke forsøges indtil skulderen er blevet undersøgt af en læge og skulderen er blevet ryddet for motion.

Fysioterapi

Efter x-stråler er taget til at bestemme tilstanden af skulderen, vil lægen sandsynligvis anbefale en fysioterapeut. Fysioterapi er nødvendige for at forbedre vifte af bevægelse og styrken af skulderen. Udføre øvelser holder skulderen bliver stiv i leddene.

Øvelser vil sandsynligvis omfatte front rejser, lateral raises og diagonal rejser ved hjælp af resistance bands. Modstand bands leverer en lille mængde af vægt mod muskler, styrke dem uden behov for frie vægte. Øvelser bør ske langsomt for at forhindre yderligere skade.

Hjemme

Det er vigtigt som led i terapi og opsving periode, at hjemmet er sat op til at minimere behovet for at bruge den brækkede skulder. For at holde indsatsen til et minimum alle materialer i huset skal flyttes til en højde hvor patienten behøver ikke at løfte armen over hovedet. Hvis operation er påkrævet, kan være vanskeligt at de første par dage for at få klædt og hjælp kan være påkrævet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com