Hvordan man undgår en mavepine, forårsaget af din daglige Vitamin

11/25/2010 by admin

Hvordan man undgår en mavepine, forårsaget af din daglige Vitamin

En god daglig vitamin kan sikre du modtager afbalanceret ernæring, men mange mennesker oplever mave og kvalme kort efter at tage en multivitamin. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde et vitamin, der efterlader dig følelsen mere peppy og mindre peakish.

Instruktioner

• Tag med mad: første ting først, er det vigtigt at tage dit daglige vitamin med mad. Tage vitamin midt i et måltid giver dit fordøjelsessystem skal udlignes af en base af mad, der vil lette fordøjelsen af vitaminer og undgå en ubehagelig oprustning af mavesyre. Som en ekstra bonus, kan at tage vitamin med mad højlig forhøje de absorption af næringsstoffer (men tale med din læge, hvis du er bekymret for vitaminmangel, som nogle fødevarer kan faktisk blokere til optagelsen af visse vitaminer, mens andre styrke vitamin absorption). Nogle næringsstoffer er fedtopløselige, så sørg for at dit måltid har mindst et beskedent fedtindhold.

• Tjek JERNINDHOLD: jern er ofte synderen, når en vitamin fortsætter med at forårsage maveproblemer, selv når det tages på en fuld mave. Hvis du ikke anæmiske, sygepleje eller gravide, der er en god chance for behøver du ikke et jerntilskud. Tal med din læge om at skifte til en daglig vitamin, der ikke indeholder jern.

• HALVERET din VITAMIN: du kan finde dit system er mere accepterende over for din vitamin hvis du skære den i halve og tage hver del adskilt i midten af et måltid. Bare sørg for du fortsætte med at tage din vitaminer på en fuld mave.

• Prøv et flydende VITAMIN: et alle naturlige flydende vitamin er ofte lettere på maven. Undertiden er mave efterligning forårsaget af surhedsgraden i vitamin kapsel, så en flydende vitamin er en fantastisk måde at overvinde dette. Maveonde skyldes nogle gange blot forsøger at sluge den vitaminpille sig selv, som kan være ganske stor, gør flydende vitaminer a nice alternativ. Jeg skiftede til sidst min daglige vitamin til "Livets kilde" en flydende vitamin. Det er dyrere end One-A-Day, og har en grøn, mercurial tekstur, men jeg er kommet til at elske det!


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com