Hvad er bivirkninger af Salvia?

11/09/2013 by admin

Hvad er bivirkninger af Salvia?

Salvia divinorum er en type af planten hvis blade, når tygges eller røget, fremkalde en hallucinogene stat. I modsætning til andre hallucinogener, salvia's virkning tendens til at sidste for en periode af minutter i stedet for timer. Salvia kan være yderst potent, med dens virkninger varierer fra person til person.

Hvordan Salvia virker

Salvia virker ved at udløse opioide receptor aktivitet i hjernen. Det aktiverer receptorer ansvarlig for vision, som er, hvad der forårsager den visionære aspekt af brugerens oplevelse.

Ubehagelige bivirkninger

Salvia får folk til at opleve meget stærke følelser af depersonalization. Brugere også opleve stærke hallucinationer og fysiske fornemmelser som følelse varme eller varme. Amnesi er fælles. Brugere kan også opleve en stigning i svedtendens.

Behagelig bivirkninger

Nogle salvia brugere rapporterer behagelig bivirkninger såsom forbedret indblik og humør, bedre koncentration og øget koncentration (Se Reference 1).

Langsigtede virkninger

Salvia er ikke kendt for at have vanedannende egenskaber. Efter indtagelse af salvia, kan nogle brugere opleve dvælende angst, mens andre rapporterer en antidepressiv effekt.

Medicinske konsekvenser

På grund af nogle af de positive bivirkninger rapporteret af salvia brugere, der forskning bliver gjort for at identificere aspekter af den plante, der kan bruges i gavnlige lægemidler til behandling af psykiske lidelser, misbrug og AIDS. I 2007, National Institute on Drug Abuse finansieret et tilskud til at studere den aktive ingrediens i salvia som en måde at behandle narkotikamisbrug (Se ressource 2). Yderligere undersøgelser er igangværende.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com