Hvordan man laver surt vand alkalisk

12/01/2010 by admin

Hvordan man laver surt vand alkalisk

Mange tilhængere af at drikke alkalisk vand påstår det vil øge energi-niveauer, øge stofskifte, neutralisere syre i blodet og selv hjælper kroppen med at modstå sygdom og forsinke aldringsprocessen. Ifølge Katherine Zeratsky, en ernæringsekspert på Mayo Clinic, er"der ingen videnskabelige beviser, at nogen af disse påstande er sande. For de fleste mennesker almindeligt vand er bedst."

Instruktioner

Gør Alkaline vand i hjemmet

• Fyld en en gallon beholder med vand fra hanen eller fra en anden pålidelig kilde. Nogle områder af USA levere deklasserede postevand, så vælg høj kvalitet vand til alkalizing.

• Test pH i vand med en pH test-kit fra det lokale stof butik eller en swimmingpool levering butik. Teststrimler kan bruges, da det ikke er nødvendigt at kende den nøjagtige pH, men snarere om det er surt eller basisk. Hvis teststrimlen bliver rødt, når vandet er dryppede på det, er vandet surt. Hvis strip bliver blå, er vandet allerede basisk.

• Tilføje 1/2 spsk bagepulver til gallon af vand. Det er bedst at bruge mad grade bagepulver, også kendt som natriumbikarbonat. Hvis blodtrykket er et problem, tilbyder mad grade kaliumbicarbonat en levedygtig erstatning. Mad grade kaliumbicarbonat er tilgængelig på fremstilling af vin butikker og hjemmesider.

Rør eller ryste beholderen for at opløse bagepulver. Når blanding er færdig, teste vandet for at se om det er basisk. Hvis vandet stadig tester Sure, Tilføj en ekstra 1/2 spsk bagepulver og gentage processen med at opløse bagepulver i vandet. Test vandet igen for at sikre det er basisk. Hvis vandet stadig tester sure efter tilsætning af bagepulver to eller tre gange, er en sundere vandkilde nødvendige.

Tips & advarsler

  • Dem, der anbefaler alkaline vand rådgive ved hjælp af ioniseret alkalisk vand. Vand ionizers er temmelig dyrt, men opbygning af en vand ionizer er mulig, hvis udgiften er omkostningseffektivt uoverkommelige. Vand ionizers arbejde ved at udnytte den elektriske ladning af calcium og magnesium, som er til stede i de fleste drikkevand. Destilleret vand og filtreres ved omvendt osmose er teoretisk blottet for mineraler og kan ikke være ioniseret.
  • Hjertepatienter bør altid tjekke med deres kardiologer før du tilføjer natrium til deres kost.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com