Problemer med den ProAir inhalator

07/02/2013 by admin

Problemer med den ProAir inhalator

ProAir er en type af beta antagonist bronkodilatator. Beta antagonister er kortvarigt virkende inhalator, hvilket betyder, at dosis fra inhalatoren vil vare op til seks timer. ProAir virker ved at afslappe musklerne i din bronchiale airways. Som et resultat, kan luften flyde mere frit ind og ud af dine lunger. Ved hjælp af ProAir kan komme med en række risici og eventuelle alvorlige virkninger anlagt den ved inhalatoren bør behandles straks.

Åndedrætsbesvær

Meget sjældent, kan åndedrætsbesvær opstå ved brug af ProAir. Som anført af ProAir HFA, kan vejrtrækningsproblemer forekomme ved brug af en ny inhalator dunk. Vejrtrækningsproblemer vil udvikle umiddelbart efter ved hjælp af en inhalator og kan være livstruende.

Sår i munden

Fordærve sår kan udvikle sig inden for de bløde væv i munden. Sår kan blive smertefuld, at spise vanskeligt. Hvis sår bliver svær, kan en spacer bruges til at afhjælpe problemet.

Diabetes

Ifølge Drugs.com, kan brug af ProAir forårsage blodsukker til at stige i diabetikere. At tage mere end den anbefalede dosis, hvis du har diabetes, kan forværre din tilstand og føre til diabetiske komplikationer, såsom forhøjet blodtryk og hjertesygdomme. Løbende overvågning af dit blodsukker vil være nødvendigt, hvis du tager ProAir og har diabetes.

Graviditet

ProAir er registreret som et klasse C medicin. Det betyder, at virkningerne af medicin på et ufødt barn er ukendt, selvom der kan være en lille chance for at skade fosteret. Som anført af læger Desktop Reference, skal brugen af ProAir mens gravide bør kun ske, hvis fordelene ved inhalatoren langt opvejer eventuelle ukendte risici til dit Foster. Du kan også ønske at konsultere en læge om amning mens du bruger ProAir er sikker. Det er uvist, om medicinen er udtrykt i modermælk.

Mulige virkninger

ProAir har været kendt for at forårsage svimmelhed i nogle brugere, som kan forårsage problemer under kørslen. Det anbefales for at undgå at køre indtil du vænnet sig til medicinen. Rystelser er bemærket i de ældre, der tager ProAir. Hovedpine, sinus problemer, en usædvanlig eftersmag og ondt i halsen er også effekter forårsaget af medicin. Alvorlige reaktioner--såsom udslæt, nældefeber, halsen ved at lukke op, hævelse af ansigt og mund, og hvæsende vejrtrækning--kan forekomme. Imidlertid er alvorlige reaktioner sjældne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com