Staph prostata infektion

11/02/2010 by admin

Staph prostata infektion

Staph infektioner kan opstå over hele kroppen. Når de opstår i prostata kan de forårsage en række symptomer. Prostata staph infektioner bør behandles så hurtigt som muligt, da en langvarig infektion kan føre til komplikationer. En prostata-infektion er normalt identificeret under en Prostata eksamen.

Staph infektion

Staph infektion refererer til en infektion af en gruppe af bakterier kaldet staphylococcus. Staph infektioner kan opstå over hele kroppen, herunder prostata, og kan føre til mange forskellige sygdomme, spænder fra mild til svær. MedicineNet hedder det, at 25 procent til 30 procent af raske voksne har staphylococcus findes på deres hud.

Prostata-infektion

Prostata, ligger lige under blæren, til stede i hanner. Det producerer en del af den sædvæske, der bærer sæd fra kroppen. Når prostata bliver inficeret af bakterier & mdash, herunder staphylococcus & mdash; kirtel bliver betændt og dønninger. Tilstanden kaldes prostatitis. Prostata er tilbøjelige til at blive smittet, hvis du oplever også en urinvejsinfektion. Der er to former for prostatitis, kroniske og akutte.

Symptomer

Akut bakteriel prostatitis refererer til en infektion, der opstår hurtigt. Det kan forårsage blod i den sæd og urin, dårlig-ildelugtende urin, stadig mere presserende behov for at urinere samt besvær urinating, nedsat kraft i urin stream og testikel smerter. Kronisk bakteriel prostatitis refererer til en langsom infektion, der kan vare i længere tid. Det kan forårsage smerte i den nedre ryg og testikler samt smerter under tarm bevægelser og sædafgang. Begge infektioner kan forårsage feber, mavesmerter og smerter i området mellem kønsorganerne og anus.

Behandling

Staph infektioner i prostata er normalt behandles med antibiotika indtages oralt. Alvorlige infektioner forårsager stor hævelse kan kræve antibiotika gives intravenøst. Patienten kan også skal gives fæces blødgørere og smertestillende medicin såsom ibuprofen.

Komplikationer

En opsvulmet prostata kan blokere urinveje, hvilket er grunden til vandladning undertiden bliver svært. Når dette sker, urinen bliver fanget i blæren og kan forårsage en blæreinfektion. Dette kan forårsage dårlig-ildelugtende, uklar urin og smertefuld vandladning. Urinvejsinfektioner er også normalt behandles med antibiotika.

Overvejelser

Du bør konsultere din læge så hurtigt som muligt, hvis du oplever nogen af symptomerne på en staph infektion i prostata eller en blæreinfektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com