Hvordan du kan bruge urter til at behandle helvedesild

10/26/2010 by admin

Hvordan du kan bruge urter til at behandle helvedesild

Helvedesild er en smertefuld udslæt forårsaget af Varicella zoster virus. Dette er den samme virus, der forårsager skoldkopper, når vi er børn. Virussen forlader aldrig kroppen helt og immundefekt eller følelsesmæssig stress kan genaktivere virus, forårsager helvedesild. Der er flere urter, der kan hjælpe med at lindre irritation og betændelse, der ledsager helvedesild.

Instruktioner

• Stejle tørrede mullein blade og blomster i en kop vand i 10 minutter. Strain urter og tillade te køle helt af.

• Blød ren bomuldsklud i den afkølede mullein te. Anvende komprimere direkte til udslæt. Lad sidde i 10-15 minutter og Gentag efter behov.

• Blend aloe vera gel, urter, lakridsrod og cayenne i kvart mellemstore krukken. Lad blandingen sidde i 24 timer ved stuetemperatur.

• Stamme gennem ostelærred i en ren krukke. Tilføj æteriske olie og cap krukken stramt. Gemme løsningen i køleskabet.

• Anvende løsning til en normal plaster på huden som en test før du bruger det voldsomt. Tilføje mere aloe vera gel, hvis det brænder på kontakt. Hvis det ikke brænde overhovedet, tilføje mere cayennepeber.

• Anvende til berørte hud tre til fem gange dagligt, efter behov, indtil din helvedesild gå væk. Vask dine hænder med sæbe efter program for at undgå spredning af afbrænding forbindelser.

Tips & advarsler

  • Friske krydderurter kan bruges i stedet for tørret perikum og citronmelisse, hvis det ønskes. Dobbelt mængder af tør urter i opskriften. For de bedste resultater, skal du anvende mullein komprimere først. Lad sidde i 30 minutter. Fjerne og anvende de naturlægemidler gel.
  • Udelade cayennepeber, hvis det er alt for irriterende blærer fase af helvedesild. Helvedesild er smitsom, så længe nye blærer danner og gamle blærer healing. Det kan kun overføres til dem, der aldrig har haft skoldkopper. De vil ikke få helvedesild, men i stedet udvikle skoldkopper fra virus og være i risiko for at kontrakt helvedesild senere i livet. Undgå at anvende tyk salver og cremer til helvedesild mens healing. Disse cremer kan hindre skorpedannelse og tørring af læsioner. De kan også øge risikoen for skorpe afsporet tidligt og danner et ar. Når skorper løsne på deres egen, er cremer og salver sikre at bruge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com