Sådan behandler mandlige UTI derhjemme

10/29/2010 by admin

Mens urinvejsinfektioner er mere almindelig hos kvinder end mænd, infektionerne kan stadig forekomme hos mænd. Symptomer omfatter en stærk, konstante trang til at tisse, urinating ofte men små mængder, blod i urinen, uklar urin og en brændende fornemmelse ved vandladning. Her er hvordan man behandler en UTI i en mand.

Instruktioner

• Håndtere symptomerne. Phenazopyridine er den vigtigste ingrediens i flere over-the-counter medicin. Det hjælper lindre smerte og brændende symptomer, der ledsager en UTI. Disse medikamenter hjælpe kun symptomer; de helbrede ikke infektionen.

• Drik masser af væske. Klar væske er bedst for at skylle infektion ud af blæren. Udover vand, tranebærsaft har der længe været kendt som en naturlige UTI afhjælpe. Det virker som et naturligt antibiotikum. Ifølge Carol J. Mulvihill hjælper usødede tranebærsaft forhindre bakterierne klistrer til væggene i blæren. En undersøgelse fra 1994 blev offentliggjort i New England Journal of Medicine siger specifikke forbindelser (kaldet kondenseret garvesyre) var nyttigt i forebyggelsen af E. coli fra knyttet til væggene i blæren. Blåbær juice fungerer på en lignende måde.

• Prøve naturlige kosttilskud. Tranebær kan tages som et supplement i pilleform, hvis du finde juice at være alt for syrlig. According to Natural-herbal-remedies.net, garlic may also act as a natural antibiotic.

• Undgå alkohol, citrus og drikkevarer med koffein, der kan irritere blæren. Derudover fremme disse drikke kun dehydrering, ikke vandladning.

• Holde din genitale område ren og bære løst tøj for at forhindre yderligere bakterier i at vokse. Undgå skumbad.

Tips & advarsler

  • Antibiotisk behandling vil være nødvendig, hvis dine symptomer ikke rydde op inden for en uge, eller fortsætte med at blive værre. Læger vil undertiden ordinere et længere forløb af medicin til mænd til at forhindre infektion i at påvirke prostata. Prostata infektioner er vanskeligere at helbrede. Altid tage recepter som anvist.
  • Ikke tage din kones eller kærestes medicin for en UTI. Infektioner i mænd er ofte forårsaget af forskellige typer af bakterier, så de skal bestemt medicin. Ikke tage over-the-counter medicin for mere end to dage. Ring til din læge hvis du oplever åndenød, forvirring eller blålig hud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com