Retsmidler for kronisk Ring orm

12/04/2010 by admin

Ringorm er en infektion i huden forårsaget af en svamp, der kommer i kontakt med huden. Dette omfatter at være i kontakt med tøj eller materialer, der indeholder svampen eller kommer i kontakt med en person, der allerede har ringorm. Ringorm kan forårsage ubehag og kløe hvis venstre ubehandlet. Det er dog muligt at finde et middel til at lindre og fjerne kroniske ringorm.

Behandling

Ringorm er let behandles med enten et hjem afhjælpe eller over-the-counter medicin. Fritagelse for ringorm symptomer kan tage alt fra to til fire uger, afhængig af sværhedsgraden af udbruddet. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at holde område af infektion rent, så det ikke fortsætte med at sprede. Det er også vigtigt at holde materialer, tøj og tøjvask ren for at forhindre spredning af ringorm.

Medicin

Der er mange over-the-counter behandlinger for kronisk ringorm infektioner. Mange er topiske cremer, der anvendes dagligt på det inficerede område. Disse behandlinger omfatter miconazol og terbinafin. Enten behandling bør anvendes, når det inficerede område er renset og ordentligt tørret. Cremer bør anvendes i tynde lag og anvendes konsekvent. Der er også mulighed for en oral medicin, der kan træffes for personer, der ikke reagerer godt på cremer.

Tea Tree

Der findes også mange hjem retsmidler til behandling af ringorm. En sådan løsning er at bruge tea tree olie og ekstrakter. Disse behandlinger kan være effektiv for kronisk ringorm, hvis andre retsmidler ikke har fungeret. Kronisk ringorm infektioner, der er blevet resistente over for over-the-counter medicin og cremer kan være alt for avanceret eller dybe ellers behandles. Tea tree olie og ekstrakter er i stand til at trænge ind dybt rodfæstede infektionen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com