Kost for ammende mor

09/07/2013 by admin

Kost for ammende mor

Spise sundt stopper ikke, når din baby er født. Det er vigtigt for ammende mødre til at fortsætte en sund kost efter deres babyer ankommer---efter alt, hvad du spiser, går lige ind i din modermælk og i din baby's mave. At gøre smart valg for din kost, amning gavner dig og din baby.

Fødevarer at spise

I almindelighed, bør ammende kvinder følge den samme sund kost de fulgte under graviditet.

American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler, at ammende kvinder få mindst 1.000 mg calcium hver dag mens du ammer. Gode kilder til calcium er mælk og mejeriprodukter, som broccoli, laks, grønkål og tofu.

Protein er også et vigtigt næringsstof for produktion af sundhed og mælk, så gravide kvinder bør få masser af magert kød, æg, jordnøddesmør og tofu.

Amning moms skal også masser af fuldkorn, såsom hele korn brød og brune ris.

AAP siger, at komplekse kulhydrater er en af de vigtigste komponenter i en sund amning kost. Grøntsager, herunder broccoli og blomkål og frugter, som æbler og bær, har komplekse kulhydrater og sunde vitaminer.

En overraskende tilføjelse til en ammende mors kost er fedt. Da din krop har brug for fedt til at hjælpe med mælkeproduktion, anbefaler AAP, at ammende mødre får tre til fem portioner af fedt hver dag, for i alt 1 ounce af fedt.

Fødevarer for at undgå

Vær opmærksom på dit barns signaler at vide, hvilke fødevarer du bør undgå.

Hvert barn er forskellige. Nogle babyer har ingen problemer med mor spise krydret fødevarer; andre kan få brus med det merest pust af hvidløg. Hvis din baby får mave problemer, efter du har spist en bestemt måltid, skære at fødevarer ud af din kost for en stund.

Generelt er det en god idé for ammende mødre til at undgå alkohol og tobak, såvel som enhver fødevarer med store mængder af sukker eller koffein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com