Hvordan gør kroppen blod?

11/18/2010 by admin

Hvad er blod?

Blod er en blanding af stoffer i kroppen først og fremmest bestod af fire dele. Det er røde og hvide blodlegemer, plasma og trombocytter. Blodplader er små stykker af celler, der gør det muligt ikke at forbløde når vi kommer til skade. Når vi får skåret, blodplader race på såret og holde der. Plasma er den flydende del af blodet, som er blot en blanding af sukker, proteiner, fedtstoffer og andre dele som kalium og magnesium. Røde blodlegemer har hæmoglobin, som er yderst vigtig. Hæmoglobin er ansvarlig for transporterer ilt til cellerne--uden ilt, cellerne vil dø. Hvide blodlegemer er del af blodet, som indeholder antistoffer. Folk er konstant bombarderet af bakterier og udenfor smitstoffer fra miljøet, f.eks. Uden antistoffer, ville vi ikke kunne kæmpe mod sygdommen.

Det kommer fra knoglemarven.

Knoglemarven er hovedsageligt hvordan kroppen gør blodet. Det er former inde marv af kroppens længste knogler, som arme, ben og ryg. Celler fyld i de små arterier inde i knoglen ved en proces kendt som bloddannelsen. Dybest set, der er genetisk materiale, der bestemmer hvad celler bliver, og hvor i kroppen de vil ende. Bloddannelsen sker når kroppen bruger sin stamceller til at aktivere en person til at oprette nye celler. Du skal være i stand til at gøre nye celler til at generere nok blodvolumen for at holde organer som milt, leveren og hjertet i live.

Hvad er hjertet har at gøre med det?

På ethvert givet tidspunkt har en person cirka fem liter blod i deres krop. Dette svarer til omkring en gallon eller deromkring. Når blodet danner i marv, har det være udbetalt i hele kroppen af kredsløbssygdomme--at genbestille organer med ilt og næringsstoffer. Det elektriske system i kroppen gør det muligt for hjertet til at slå på en bestemt rytme. På grund af dette, kamre af hjertet, også kaldet forkamre og hjertekamre, udvide og kontrakt på en regelmæssig tempo at sende blodet frem og tilbage gennem den. En gruppe af kamre trække blod i, mens den anden sender blodet. Denne proces sker der mere end 100 000 gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com